onsdag 13. september 2017

Bare litt til...


Så var det det med å stoppe i tide da... nei er nok bare å innse at det er en stund til jeg kan ta noe mer enn en times tur. I alle fall et annet sted enn på vei.


En får ta en dag av gangen og se hvordan det blir når jeg skal fjerne stingene på onsdag. Litt usikker på om det er sårhet i såret eller i ankelen som kommer sigende etter en stund. Men en time går greit, så da får jeg holde meg til den timesturen en uke til.


Runden i havna er god å ha når en er litt sliten etter en dag på jobb, da får hundene sitt og jeg kan ta en tur i tusletempo. Nå er det ikke lenge før det er mørkt når en har spist middag, så blir det ikke så mange skauturer etter jobb. Da er det enklest å holde seg langs veien.


Men onsdager og helger, da blir det skautur. Bare været holder opp med disse regnskurene, så er det litt triveligere på tur. 


I dag ble det en runde om hengebrua på Ronja og Mounty. Jeg hadde tatt med meg fotoapparatet for jeg hadde tenkt å ta bilder av sauene som holder til på andre siden. Det viste seg at de var flyttet opp på et jorde ganske langt fra veien, så jeg får ta en tur en annen gang uten hunder og snike meg langs jordekanten oppover til dem.


Siden Lady og Ronja ikke tåler synet av hverandre så varierer det litt på hvem av dem som Hailey blir med. Jeg gleder meg til hun blir litt eldre så hun kan være med på runden rundt hengebrua. Det er mye god trening i å passere både sauer, kuer og hester over en gyngende hengebru og en god del annet vi går forbi på den runden. 


Håper jeg rekker det før de river ned brua for å restaurere den, ellers kan det bli lenge til hun får prøve seg på hengebru. Det er jo flere hengebruer i distriktet, så da får vi satse på noen ganger over en av dem isteden. Men da må vi kjøre dit for å få gått over dem. All trening er god trening.1 kommentar:

  1. Hoppas att Hailey gillar hängbron. Själv har jag aldrig varit i närheten av en sån... Kramis!

    SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!