onsdag 6. september 2017

Tålmodighet er en dyd...


Almanza Eye-withnes "Mounty", Whoopi's Worth Every Penny "Hailey", Sognafarets Black Plymouth Savoi "Lady" og Sognafarets Fore your eyes only "Tessy". Retrieverflokken samlet i høstsola. For å si det sånn, dette bildet er ikke fra i dag, for i dag bøtter regnet ned. 


Bilder fra tidligere i uka er sjelden noen mangelvare, de er kjekke å ha når det er grått og trist vær. Når regnet bøtter ned så ser en heller fram til å komme hjem fra tur enn å kose seg på tur. Etter å ha vært i Hønefoss på morgenen i dag med Ronja og Hailey, så ble det en tur oppe i havna på alle hundene så de skulle få gjort skikkelig i fra seg og få ut litt energi før det blir kos foran vedovnen. Ja for med slikt vær er det bare å legge i ved så en får tørket sko og ikke minst hunder.


Det var en ukjent dyrlege i dag, hun virket grei nok og fjernet stingene til Ronja kjapt og greit. Jeg holdt kroppen og en dyrepleier holdt hodet så snuta ikke skulle snuse rundt mens hun holdt på. Svart pels og svart tråd var ikke så enkelt, men til slutt var Ronja fri for to uker med skjerm rundt hodet. Det var noe hun satte pris på. Jeg fikk med noen våtservietter til å tørke med, så såret holdt seg reint etter at hun har spis og lignende.


Hailey har blitt rød i øynene de siste dagene, jeg har skyllet med øyebadevann, men de har liksom ikke blitt helt friske. Så når jeg hadde time til Ronja i dag tidlig så tok jeg henne like godt med meg om ikke annet enn for sosialiseringen. Dyrlegen trodde hun hadde fått en allergisk reaksjon på noe, eller at noe hadde irritert slimhinnen. Vi fikk med bedøvende gel og kortisonøyedråper for å se om øynene blir normale igjen av seg selv uten mer behandling. Kontrolltime er satt opp på fredag, for det er fryktelig lenge til mandag om det ikke skulle hjelpe i det hele tatt. Da må vi finne på noe nytt.


Når man er liten og nysgjerrig så er det utrolig hva som skal undersøkes veldig nære og veldig grundig. 


Jeg hadde tenkt å melde henne på utstillingen i Porsgrunn i slutten av måneden, men får seg om øynene blir som de skal. Er ikke noe gøy å stille en valp som er knallfin med røde øyne. Det ødelegger inntrykket bitte litt. Det er ett i Bø i midten av oktober, så er det valpedagen på Dogs4All i november. Den bør vi i alle fall få med oss. Da hadde det jo vært greit med litt erfaring fra innendørs idrettshaller i forkant.


Til neste uke ser det bedre ut værmessig i det minste, så da får en kanskje ta en tur på onsdagen. Ankelen er så si bra, bare veldig øm om en kommer inntil den. Så polstringen jeg kunne ta av etter et døgn setter jeg på igjen når jeg har dusjet og skiftet plaster. Den er gull verdt om natta i alle fall. Nå som Leif ikke jobber natta lenger så er det fort gjort å komme bort i ankelen i søvne. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...