onsdag 2. mai 2018

Ønske om raseendring


Hailey har lenge jobbet med å skifte farge, hver minste anledning så prøver hun å bli like svart som flatene.

* *

Til tider virker det som hun har klart det også. Det var jo ikke mange dagene siden hun var kritt hvit og myk i pelsen. Over ser du gårsdagens utgave av eksemplaret.


Alle hundene setter stor pris på snøen, så det kommer helt klart til å bli et savn når den er borte for noen måneder. Men det går nok en stund før det er helt bart alle steder her.


Til tross for at hestehoven har tittet opp for en god stund siden i grøfta på måsasia, så er det ikke mange meterne før det er snø på jordet.


Men noen av dem har feilberegnet smeltingen litt, forhåpentligvis så drukner dem ikke før vannet synker litt i bekken.


Hundene trives godt grøftelangs, men som de blir seende ut. Da er det greit å kunne ha de nede til de har tørket litt og fått av seg det verste av både leire og kvister.


Bløtt og klinete? Her? Nei det ser jeg ikke noe til...


Ja da ja da, jeg kommer så fort jeg kan jeg...


Neida jeg skal ikke løpe i den verste klina, det er mye verre lenger bort...


Jeg tar lange skritt så er jeg ikke så ofte nede i bakken...


Mounty veit ikke hva forte seg er, for å si det sånn.


Ikke liker han å grise seg til heller.


Et håp om å bli forholdsvis rein til vi skal inn igjen.


Men det er ennå langt til døra...


Mange nok ganger fram og tilbake så hjelper det litt iallefall...


Forhåpentligvis...


1 kommentar:

  1. Oj så mycket snö ni har kvar på marken! Här har vi bara snöhögar där plogen har samlat upp vinterns snö. Annars är det nu barmark. Vita hundar ja, vad säger man. Kanske är det ändå bra, för man ser hur smutsiga de är. Svarta hundar luras, man tror att de bara är lite våta...Våren är jobbig det är därför jag trimmar Blinka. Första fästingarna är hittade, de kom så fort så jag förstår inte hur det är möjligt. Och det är inte bara jag utan också grannen som hittat på sin hund. Det blir bara värre för varje år. Kanske har ni sluppit dem i Norge?
    Underbara bilder med äkta livsglädje!

    SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!