onsdag 4. juli 2018

HD/AD røntgen


Med time halv elleve i dag så trengte jeg ikke vekkeklokke for å komme meg opp tidsnok. Som regel venter jeg litt til før jeg rønger hundene, men jeg var litt spent på hvordan det står til med Hailey i og med at albuene skal røntges også ikke bare hoftene.


I forkant hadde jeg gått inn på NKK sine sider og forhåndsbetalt avlesingsresultater slik at jeg ikke behøver å vente unødvendig på resultatene. Kan være lenge nok å vente i disse ferietidene tenker jeg. Veterinæren lurte på om jeg ville vaksinere i samme slengen, siden hun skal vaksineres i august. Godt med alt som er unnagjort. 


Når alt papirarbeidet var gjort så var det bare å vente på at bedøvelsesnarkosen skulle virke, slik at de kunne ta bildene.


Sprøyta virket utrolig raskt på 32,3 kilo tunge Hailey. Hun la seg ned og var borte i løpet av noen få minutter. Har ikke hatt noen som har blitt borte så raskt tidligere. 


Så var det bare å vente på at veterinæren skulle komme til bake slik at røntgen kunne komme igang. Da blir det til at en titter litt rundt om på veggene. Nydelige pusekatter var det bilde av.


Vel inne på røntgenrommet så måtte jeg vente på gangen til de var ferdige med å ta bildene. Jeg spurte om å få komme inn etterpå for å se bildene som var tatt. Jeg synes de så rimelig greie ut, så jeg er ikke så bekymret for resultatet.


Hailey fikk oppvåkningssprøyte mens jeg tittet på bildene som var tatt, før hun ble løftet ned på golvet. Greit å ikke våkne høyt til værs når en sovnet på golvet.


Jeg skulle absolutt ha handlet litt før jeg dro hjem, da er det jammen kjekt med slike nøkkelløse biler fant jeg ut. Den kunne stå å gå slik at aircondisjonen virket, mens jeg tok med meg nøkkelen, låste bilen og gikk for å handle. Genialt. Hailey hadde det godt og svalt til tross for mangel på skygge på parkeringen utenfor Rema1000, og jeg kunne handle med god samvittighet uten å være bekymret for kø i kassa. Klart det er ingen løsning over lenger tid, men når en skal bare er det et godt alternativ.


Siden jeg var så effektiv i går, har til og med handlet i dag så skal jeg ikke gjøre noe særlig mer enn å henge opp gardiner igjen i kveld. Nei sånne fridager må man nyte, plutselig er det arbeidsdager igjen.


I dag har den nye pumpa kommet til slangen fra elva, så i morgen er det fult basseng igjen så de kan stupe uti og sprute som vanlig. Da er det nok noen som blir kjempeglade tenker jeg. Jeg får ta meg en tur på jobb igjen og en dag nærmere nye ferieuker. Hailey er rimelig slasin fortsatt, det kan jo være varmen i tillegg til narkosen. Må bare følge med om hun drikker tilstrekkelig i løpet av dagen.

4 kommentarer:

 1. Skönt att få så mycket gjort på samma gång. Nu håller jag tummarna för att resultatet från röntgen visar det du tror och att allt är bra :)
  Kram

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja om ikke alt er bra skal jeg begynne med katter isteden ;)

   Slett
 2. Hailey är så vacker och ser så snäll ut. Och röntgenbilderna är säkert fina de också! När mina hundar ska sövas har det alltid varit problem. De vill inte sova! Blinka är nog värst, de får ge henne mycket mera medel än man kan tro. Envis som en åsna. Ska var a med o se vad som händer. Och att matte inte rymmer sin kos. Har ni lika torrt i Norge som vi har det? Djuren har inte mat, man får nödslakta både får och kor. Jag kan icke minnas att det varit så här tidigare år.

  SvarSlett
  Svar
  1. 1976 var visst et like tørt år har jeg hørt.

   Slett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!