mandag 30. juli 2018

En ny hverdag


Det er som natt og dag hjemme her nå. Lady tok nok mye mer "plass" enn det jeg hadde registrert. Det er mye roligere her nå og nesten ikke et eneste bjeff å høre. Kun Ronja egentlig når hun er litt i ekstase. Tessy har mange timer på gårdsplassen om ettermiddagen og kveldene. Jeg vet ikke helt om hun venter på Lady eller om hun bare følger med om det skjer noe hos naboen. 


I går tømte jeg bassenget og såpevasket det grøvste der, så i dag når jeg kom hjem fra jobb hadde mamma fylt det opp igjen så det var klart til bading. Mounty koser seg med å ta noen runder der, men hente ball det gidder han ikke.


Tessy derimot storkoser seg, nå slipper hun å stå i kø for å være kjapp nok til å hoppe ut for å hente ballen. Lady tenkte kun på deg selv, så da måtte en ha to baller. Ronja og Hailey hopper annen hver gang, så da holder det med en ball. 


Nå slipper jeg å ha sluse i trappa, så nå er det bare en grind der. I alle fall fram til det er løpetid på gang. Da kan det nok hende jeg må ha en grind til. Tessy og Ronja er ikke bitre uvenner, men de er ikke akkurat perlevenner heller. Tessy har jo campert med Lady, så det er noen år siden Ronja og hun gikk fritt sammen. Men det er ikke store bråket, de holder klokelig avstand når de er inne med kun en grind mellom. Både Tessy og Ronja liker å spise uten innblanding, så en trenger ikke legge opp til bråk liksom.


I går ble pappa med for å gå rundt om hengebrua en siste gang før de skal renovere brua over jernbanen. Da var alle hundene med, litt småknuffing når vi startet for da var de rimelig giret alle sammen. Lenge siden vi har gått tur, for det har jo vært uhorvelig varmt i det siste. Men bare vi var ned bakken så var det greit. Tror det skal gå seg rimelig godt til jeg så en kan ha med alle på tur aleine snart. Det er jo bare å holde det gående og ikke stoppe de første turene, så kommer de i siget.


Temperaturen i dag var rimelig grei for tur, men siden det var reint vann i bassenget så ble det bading i dag. Bare fem arbeidsdager igjen nå, så har jeg sommer ferie igjen.


Det har blitt litt forandring i ferieplanene da det kommer pusekatt hit. Så nå er det gjort klart et soverom til skikkelig puserom, med både klatrestativ, kose krok, leiker, mat skåler og do. Jeg gleder meg enormt til små pusepoter tråkker rundt der. Da skal det nok bli musetomt her til vinteren tenker jeg. 


2 kommentarer:

  1. Semester och kattbesök, har jag förstått dig rätt? Och hundarna är lite vilse när en saknas i flocken=? Jag försöker men ibland har jag lite svårt att förstå vad du skriver. Det beror nog på att jag inte är van vid norska språket, är ju själv finlandssvensk och skillnaden är ganska stor. Men det mesta klarar jag. Vilka härliga foton från hundpoolen! Dina hundar får inga fukteksem? Min rottis som simmade mycket fick ofta eksem och då blev det badförbud och salva, och det var inte skoj.

    SvarSlett
    Svar
    1. Nesten riktig. Jeg skal ha ferie fra onsdag neste uke, men vi var på kattebesøk ;) Synes du er flink til å skjønne hva jeg skriver jeg, men du kan jo bruke ( https://translate.google.no/m/translate?hl=no )

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...