torsdag 18. februar 2021

Kattesyssel en vårdag

pusekatt

Siden det var et trist syn med pusekatter i går, så får jeg glede dere litt med mine pusekatter fra våren 2019, da de ennå var forholdsvis små. Disse bildene er tatt februar 2019 og de er født i mai 2018. Oliver har fortsatt mange timer oppe i treet.

katter

Lurven er også ganske nysgjerrig og vil gjerne klatre litt han også. Det er ikke noe uvanlig syn å se de to oppe i toppen av et tre. De kan til tider være rimelig høyt opp også om småfuglene hopper fra grein til grein.

katter

Lurven er nysgjerrig på om Oliver har fått tak i en fugl eller to. Men det klarte han ikke denne dagen i alle fall.

katter

Katter har en imponerende balanse, det er liksom ikke så bredt dette gjerdet liksom.

katter

Halen vifter fra side til side og han gjør seg klar til angrep.

katter

Nå for tiden er det et par kuldegrader og snøen laver ned i små korn. Ingen store filler, men jammen blir det litt på bakken av det også. Når det er helg er det jammen spådd regn, så det er jeg slett ikke så begeistret for. Jeg kunne tenkt meg solskinn og fototur en av dagene i det minste.

katter

Da kunne jeg også gjort som her og hengt ut alle teppene som er ute i hundehusene, så de får luftet ut litt av vinterens klamheter. 

katter

Når det har vært så kald de siste ukene så har varmen stått på døgnet rundt i hundehusene, slik at de er gode og varme når hundene skal dit på dagen.

pus

I går morges når jeg dro på jobb så stilte alle kattene opp og skulle ut. Tror Daisy angret før jeg fikk dratt, for hun satt på rekkverket på verandaen og majauet når jeg gikk til garasjen. Men det er ikke noe synd på dem, for mamma låser de inn når Oliver går på verandaen til mamma og pappa og sier fra på verandadøra der. De er skikke bortskjemte.

pus

Lurven frister skjebnen.

pus

Speider etter hvor musene befinner seg eller om en av de andre har skaffet seg noe å leike med som ikke har mistet livet ennå.

katt

Oliver har begynt med vårreinholdet av teppene.

katt

Lurven syntes det var morsomt å hoppe på taket og ned på gjerdet igjen.

katt

Men det er klart best utsikt fra toppen av taket.

katt

Men noe mus fant han ikke denne dagen mens jeg hadde fotoapparatet med meg.

pus

Bare å nyte, nå er det snart helg igjen...


* *

22 kommentarer:

 1. Flotte bilder av kattene dine. Ja, det kommer snø her også, og regn er meldt på lørdag. Det har jeg ikke lyst på heller, men vi må nok bare ta det som kommer. Det blir nok temmelig glatt igjen.

  SvarSlett
 2. Pene pusekatter :-)) Vi har en nå men har hatt tre på det meste. Mye selskap og kos :-))

  SvarSlett
  Svar
  1. De er kjekke musefangere, så klarer de seg selv. De slipper å trimmes og følges med. Bare de får kose seg inne og ha mat i skåla si så er de fornøyde.

   Slett
 3. Det är kul att få se dina fina, välmående katter. Många fina bilder på dem :D Jag har också träffat och gosat med många katter i dag på katthemmet. Man blir alldeles varm och glad när de kommer och vill vara nära :D

  SvarSlett
 4. Hello,

  You might want to consider placing a translate gadget on your blog for those who can't read your language. :) I love the pictures, though. Have a good weekend.

  SvarSlett
 5. Flotte katter og både vakre og gøyale bilder av dem... Vi hadde katt da jeg var barn..to ganger.. svarte og hvite var di..God helg til deg <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er også vokst opp med en katt om gangen, men jeg ser hvor mye mine tre koser seg med hverandre så er det gøy å ta bilder av dem.

   Slett
 6. Wonderful photos of two fun loving felines! Takk for noen flotte bilder

  SvarSlett
 7. Today there's a happy post and we all like happy posts. Your kitties are having a good time outside. That's a lot of snow though. Wow.

  Thank you for joining the Feline Friday Blog Hop.

  Have a purrfect Feline Friday and weekend. Scritches to the kitties. ♥

  SvarSlett
 8. I'm back! Thanks for adding the translate option or was it already here and I didn't see it the firs time? Anyway, this time I got to read your post. Have a wonderful weekend!

  SvarSlett
 9. Beautiful cats. I am glad they are spoiled.

  SvarSlett
  Svar
  1. Awesome! And I love seeing your beautiful language printed and imagining it spoken in my head. Best wishes.

   Slett
 10. They are beautiful photos of your cats. Oliver looks a lot like Flynn. He also loved to climb trees, the bigger the better.

  SvarSlett
 11. Hei! Innmari fine bilder av kattene dine. Ja, de er balansekunstnere. Ha det godt! Anne

  SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...