fredag 26. februar 2021

Brannsikker


I brennende bygninger lever kaptein Caleb Holt etter brannmenns æreskodeks: LA ALDRI DIN PARTNER I STIKKEN. Mens hjemme, i de døende glørne av hans ekteskap, lever han etter sine egne regler. Da hun vokste opp, drømte hans kone Cathrine alltid om å gifte seg med en kjærlig og modig brannmann ... akkurat som hennes far var. Nå, etter syv års ekteskap, lurer hun på når hun sluttet å være "bra nok". Utallige krangler og sinne gjør at de begge ønsker å gå videre til noe med litt mer gnist i seg. Idet de forbereder seg på skilsmisse, blir Caleb utfordret av sin far til å prøve et 40 dagers eksperiment: "Våg å elske". Selv om han tviler på at det har noen hensikt, aksepterer Caleb utfordringen, mer for farens skyld enn for ekteskapet. Full av spenning, humor og romantikk, vil denne romanen av Eric Wilson få deg til å le, og inspirere og utfordre deg.

Nå ja denne kan du egentlig spare deg for. Ja om du ikke er i overkant troende og sluker alt rått at ting løser seg om du ber litt. Liksom barsk brannmann med mye ansvar og ha så pinglete personlighet, være så avhengig av hva foreldrene skulle mene om både det ene og det andre. Null spenning og ikke humor, kanskje et glimt av romantikk, men her ble jeg skuffet gitt. Boka hørtes mye bedre ut når jeg leste bakpå, enn den viste seg å være. 

1 kommentar:

  1. En bok jag absolut INTE ska läsa. Det verkar bara spä på det där med kvinna/man-problemet!
    Jag uttryckte mig nog lite fel när jag skrev att jag inte gillade att jobba på apotek - jag älskade det faktiskt. Men...det var några överhögheter som jag hade svårt för. Ägaren (det var privatägt på den tiden) var aldrig där, så honom hade jag inga problem med men sen var det några chefer som var otroligt konstiga.
    Vi var väl runt 30 kvinnor och så 2-3 gubbar, vilket kanske förklarar lite. Kom det en ny elev direkt från skolan som var av manligt kön så blev det hej och du direkt, däremot så var det ni och fru eller fröken till dom som jobbat där i 30 år!? Det var hemskt.....
    KRAM/Susie

    SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!