fredag 26. februar 2021

Fem en fredag #8 Team building

 påskelilje

De hadde påskeliljer på Kiwi når jeg var å handlet på tirsdag morgen for jobben. Det blir kjøpt inn juice selv om vi ikke har kantineservering, litt te trenger de også, samt kaffe. Så sto nå disse påskeliljene ved inngangen og bokstavelig talt blomstret. Så da tok jeg med meg tre potter hjem. Jeg kastet ut noen døde juleblomster som sto i denne potta og plasserte alle påskeliljene sammen. Det hadde holdt med å ha kjøpt to så jeg, men når jeg først hadde tre, så ble det da plass. De varer jo ikke all verden av tid.

påskelilje

Vilket var ditt första jobb?
Min første og forsåvidt eneste sommerjobb var forskalingssnekker. Jeg var med en snekker som skulle bygge sitt eget hus, da lærte jeg jernbinding og forskaling. Det var veldig gøy og egentlig en jobb jeg kunne tenke meg, men jeg endte opp på kontor.

påskelilje

Vad läser du just nu?
"Brannsikker" leser jeg nå. De sier at man ikke skal dømme en bok etter coveret, og det stemmer. For her ble jeg skuffet. Både forsiden og når jeg leste på baksiden så virket boka veldig interessant. Den var til og med filmatisert. Nå har jeg lest 2/3 av boka og den har ennå ikke vært hverken spennende, full av humor eller romantisk, ikke har jeg blitt inspirert eller latt meg utfordre... men jeg får lese den ut for å se hvordan det ender.

"I brennende bygninger lever kaptein Caleb Holt etter brannmenns æreskodeks: LA ALDRI DIN PARTNER I STIKKEN. Mens hjemme, i de døende glørne av hans ekteskap, lever han etter sine egne regler. Da hun vokste opp, drømte hans kone Cathrine alltid om å gifte seg med en kjærlig og modig brannmann ... akkurat som hennes far var. Nå, etter syv års ekteskap, lurer hun på når hun sluttet å være "bra nok". Utallige krangler og sinne gjør at de begge ønsker å gå videre til noe med litt mer gnist i seg. Idet de forbereder seg på skilsmisse, blir Caleb utfordret av sin far til å prøve et 40 dagers eksperiment: "Våg å elske". Selv om han tviler på at det har noen hensikt, aksepterer Caleb utfordringen, mer for farens skyld enn for ekteskapet. Full av spenning, humor og romantikk, vil denne romanen av Eric Wilson få deg til å le, og inspirere og utfordre deg."

påskeliljer

Har du någon gång träffat någon känd person?
Jeg jobbet en stund på bensinstasjon, der hendte det at det stakk innom en kjendis eller to på vei til Hallingdal med både Norefjell og Geilo som mål. Jeg har også sett endel på gata i Oslo når jeg har vært der. Jeg er ikke særlig opptatt av kjendiser, de er bare folk de også som oss andre.

påskelilje

Vilken talang skulle du helst vilja ha? 
Jeg er ganske flink på det jeg har lyst til å drive med. Er det noe jeg interesserer meg for så lærer jeg meg det, og holder på til jeg blir god på det. Når man har blitt eldre og sett sine begrensinger så utnytter man heller de sidene hvor man kan bli bedre. Kan ikke si jeg har tenkt at DET skulle jeg ønske jeg kunne... det må være mange år siden i såfall.

påskelilje

Vad var det första du köpte för egna pengar?
Det første jeg husker jeg kjøpte meg som kostet litt penger var stereoanlegg. Det kjøpte jeg for mine konfirmasjonspenger. Det hadde dobbel kassettspiller og platespiller på toppen. Hele to store høyttalere som måtte stå på golvet. Skikkelig flotte saker i 1986! 

påskelilje

Det er Elisa Matilda som har 5 en fredag. Om du går inn på hennes side så kan du se flere som er med på dette her, kanskje det frister deg også? Det er fem spørsmål om deg og livet ditt som du noen ganger må tenke litt over før du svarer.

påskelilje

Nå er det fredag og Hr Yr har sagt at det blir en knallflott helg værmessig. Så da må man tro på det da og bare nyte helga. Siden det er en helg som halve landet avslutter sin vinterferie og halve landet som starter sin vinterferie så blir det sikkert mye trafikk på veien rundt om må man bruke fantasien litt. Men ute skal jeg i alle fall være. Ha en flott helg!

påskeliljer

11 kommentarer:

 1. åh, underbara påskliljor! igår satt jag e stund på altanen och broderade. det går inte idag för nu blåser det.

  SvarSlett
 2. Spännande förstajobb och vackra påskliljor! Det är vår!
  Trevlig fredag.

  SvarSlett
 3. Vilka underbara blommor! Det känns som vår! Du har alldeles rätt i att det Ginte är så märkvärdigt med kändisar. Dom är bara människor dom också. Tog du med dig nägra kunskaper från ditt första jobb? Ha en härlig helg!

  SvarSlett
 4. Ja, stereoanläggningar är väl något som snart bara finns på museer. Tillsammans med rullbandspelare :)

  SvarSlett
 5. Så vackra påskliljorna är, en riktigt härlig vårblomma!
  Hoppas helgen blir lika fin som Herr Yr lovat, men honom brukar man kunna lita på.

  SvarSlett
 6. Imens vi venter på våren der ute er det deilig med litt stuevår :-))

  God helg!

  SvarSlett
 7. Vackra påskliljor! Spännande första jobb du haft. skönt med sol och ljus, men lite trist att all snö är borta nu när det är sportlov här....Trevlig helg!

  SvarSlett
 8. Terrific post! And I love the photos of the daffodils in the snow! Awesome! Have a most happy day!

  SvarSlett
 9. Så härligt med foton på påskliljor, snart är våren här!
  Tror jag det att din stereoanläggning var fin och imponerande då du köpte den!
  Ha en trevlig helg!

  SvarSlett
 10. Så fint det blev med påskliljorna. Det ser ut som om de vill "tvinga bort" snön. Men du har mycket mera kvar av den vita varan än vi. Här är allt borta.

  SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...