søndag 14. februar 2021

Uka som gikk #6

 På glattisen

Fra søndagens skøyte og grilltur til Karlsrudtangen med Kjersti og Frida. Da fikk vi med oss både pølser og solnedgang.

 Akkurat nå 


Trives jeg veldig godt med meg selv og alle planene utover i året. Ser at det fortsatt er i overkant med bilder som venter på å få vist seg fram, så jeg har innlegg litt utover i framtia, for å si det sånn. Men det blir jo så mange bilder når man har kamera innen rekkevidde, stort sett hele tiden.

Ukas lunsj

Har vær yoghurt med korn og kiwi

youghurt kiwi

Ukens tanke 

Jeg er så lei retningslinjer og unntak om at dersom atte hvis atte unntatt da, men med det. Kan det ikke være klarere regler uten alle unntakene. Ikke skjønner jeg alle alle nedstengninger heller, og ikke vaksineretingslinjene for den saks skyld. Jeg er så lei klikkbites på nettavisene, som lager nyheter av ikke saker og gamle saker som ikke har noe nytt å bringe. Jeg skjønner veldig godt de som er "rebeller" og gjør som de vil. Dette er ikke noe dugnad, dette er galskap på høyt nivå. 70% er møkk lei og de siste 30% er livredde. Jeg er møkk lei alle som trekker det fram i en hver anledning. 

Ukens favorittdag 

hønefoss


Det må vel bli fredag igjen, for da ble drivhuset mitt levert. Da lengter en vertfall etter våren, så en får satt det opp og fylt det med jord. På kvelden var jeg på Christoffer Schjelderup: Tro, Hat og Ærlighet i Hønefoss kino.  " “Tro, Hat og Ærlighet” snakker han om vitenskapen, mennesker som tror og det å miste troen på seg selv. Det er rått, ufiltrert og litt for ærlig, slik vi har lært Christoffer å kjenne i over et decennium på scenen." Det var ikke det verste showet jeg har sett, men heller ikke det beste. Han var nok ingen publikumsmagnet, for jeg var helt aleine i salen. 

Ukens irritasjon 

Jævla dumme folk som innbiller seg at de er forholdsvis smarte, eller rettere sagt de tror ikke det egentlig heller. Det er en person nå som irriterer meg så til de grader bare ved å eksistere. Når munnen åpnes så kommer det bare dumt ut og dekker over med en talentløs latter om det passer eller ei. Du høres ikke smartere ut om du tror du kan le av deg selv. Så til en forandring legger jeg bånd på meg selv og er ikke særlig pratsom. Ute av øye ute av sinn, så med noen justeringer så unngår jeg denne personen etter beste evne. Noen har bare ikke kjemi i det hele tatt, og noen er ikke verdt å gjøre en innsats for å få bedre kjemi med heller. 

kveldskos

Ukens arbeid 

Helt vanlig arbeidsuke og ikke mye ekstra på hjemmefronten heller. Det går liksom i den daglige rutina både hjemme og på jobb. Litt opplading til nesteuke med varetelling og litt overtid regner jeg med. Man må ha noen rolige uker innimellom så en har litt overskudd når det trengs. 

Ukens opptur 

skolebrød og kakao

Søndagen var en virkelig opptur med både grilling og ikke minst skøyter på Tyrifjorden. Det ble kos med skolebrød og kakao. 

Ukens generelle tips 

Om alle bare kunne tenke på denne dagen som vi fikk i dag. Nyte og smile for alt den er verdt, fordi vi lever kun en gang. Og morgendagen har vi ennå ikke fått, og den vil aldri komme for noen av oss. Så vi burde alle være gode og snille mot hverandre i dag, og hver dag mens vi ennå er tid. For glem aldri at på et øyeb...likk, kan alt det hele være forbi. Ha en flott dag!! NYT DEN..!!


4 kommentarer:

  1. Ja, det er mye retningslinjer, anbefalinger og hva det nå ikke er for tiden, men jeg håper at det snart er lys i enden av tunellen. Naboen til moren min døde av Covid19, så det er en reell trussel. Jeg er også lei av hele greia nå, men "better safe than sorry".

    SvarSlett
    Svar
    1. Statistisk så er den ikke dødelig for hvermansen, det er de med en eller annen "skavank" som blir skikkelig syke og evt dør.

      Slett
  2. Jag berörs inte så mycket av alla regler men vi har nog något mildare regleringar här i Sverige. Jag håller mig undan så mycket jag kan och fortsätter att vistas i naturen. Jag lever ensam och arbetar inte så för min del är det ganska lätt.Jag saknar ungarna så klart men i sommar ska jag åka och träffa dem :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg tilbringer tid med mine unger, det er vel stort sett de eneste jeg omgår inne. Samt de på jobben. Ellers er det et hav av ting å finne på ute i naturen. Man trenger ikke sitte inne aleine og føle seg ensom.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...