lørdag 27. februar 2021

"Man ska aldrig säga aldrig"

blåmeis

Om man skal holde dette litt hageorientert, så kan jeg i alle fall nevne en ting jeg aldri hadde trodd jeg skulle få være med på. Ringmering av småfugler. Om du vil lese hele innlegget om ringmerkingen så kan du trykke på Ringmerking.

blåmeis

Man skal gå for sine drømmer og man skal være litt åpen for nye ting, plutselig så finner man noe som gjør at man kanskje kan få seg en ny hobby. Jeg har alltid likt å ta bilder ute i naturen og småfugler har de fleste hager. Ja om de ikke har katter, som jeg har. Mamma mater småfuglene gjennom vinteren så jeg kan ta bilder av hennes fuglebrett. Men å besøke noens hage for å kunne ringmerke min egen blåmeis, det hadde jeg aldri trodd jeg skulle gjøre.

blåmeis

Det er utrolig hva man får lov til om man spør noen som har en lidenskap. De fleste vil innvie andre i sin egen hobby og det er utrolig mange med stor kunnskap der ute. Du må bare oppsøke dem for å lære litt, sakte, men sikkert...


Jeg hadde aldri trodd jeg skulle kjøpe meg et drivhus heller. Jeg fikk det for et par uker siden, flatpakket. Det ble større enn jeg hadde tenkt, så jeg kan ikke sette det opp der jeg hadde tenkt. Så får vi se til våren om det kommer opp, at det blir masse potter og pallekarmer der, at det spirer å gror litt annet enn ugress, at jeg kan høste inn blomkål og tomater, agurker, sukkererter og jordbær. Det er bare å følge med for å se hvordan det ender når sommeren ender.

Det er TrädgårdsFägring som holder oversikt over hageplaner, se mange andre sine planer for deres hager 2021 hos TrädgårdsFägring.



5 kommentarer:

  1. Nei, det er helt sant. En skal ikke uttale seg for bestemt, for plutselig tar ting en annen retning i livet. Så spennende med ditt drivhus da!

    SvarSlett
  2. Jag blev lite avundsjuk när jag läste inlägget där du fick hjälpa till med fågelmärkning. Vilken upplevelse och vilken glädje att få vara med om det. Nej, man ska aldrig säga aldrig för rätt som det är får man chansen :D

    SvarSlett
  3. Å, du verden! Ja, sånn kan det gå.
    Gratulerer med drivhus!

    SvarSlett
  4. Hej Lillian!
    Så spännande med växthuset, lycka till med det. Småfåglar är intressanta att följa då de äter vid fågelmataren. Har man katter så är det inte så bra, förstås. Jag har grannkatter som gärna spanar på fåglar hos mig. Ser jag dem, jagar jag bort dem, för jag vill gärna ha fåglarna kvar.
    Ha det gott /Marika

    SvarSlett
  5. Härligt med växthus - hoppas du hittar en bra plats när våren kommer. Det känns onödigt att säga aldrig ;)

    Ha en fin söndag! Carina

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...