søndag 21. februar 2021

Uka som gikk #7

fruktfat

Når man skal bygge sommerkroppen 2021 så må man gjøre litt innsats. Særlig når man har kjøpt seg ny sommerkjole, samt den jeg fikk av Patran til jul i 2019 som jeg knapt brukte nå i sommer. 7 kilo skal bort før sommerklærne skal på, så får vi se hvordan det ender. Jeg får jo på meg kjolene, men de sitter ikke like pent som om jeg ikke hadde fylt de ut fult så mye kan man si.

Mandag

snø bil parkering

Ja hva kan man si, kulda og solskinnet er borte og snøen laver ned. Jeg kunne tenke meg mindre kulde, men ville gjerne ha beholdt sola. Men halve februar har gått så da kommer snart vårsola varmende. På jobben hadde vi fastelavensboller og pyntet med fastelavensris. Det ble det eget innlegg om og du kan lese om fastelavnsfeiringer gjennom årene og skikker forskjellige steder.

gavekort

Vi fikk utdelt julegatialet vårt da sjefen kom for å feire fastelavn med oss på Hensmoen. Han holder egentlig til på Skøyenkontoret eller hjemmekontoret sitt. Jeg veit hva jeg skal bruke de totusen kronene til. Jeg skal ta meg en weekend på hotell til våren. Kortet kan nemlig brukes på Thonhotellene rundt i Norge. Jeg har lyst på en helg i Halden.

Tirsdag

fastlavnbolle kakao

Jaggu sa jeg sommerkropp, tirsdag har jeg virkelig gått på en skikkelig smell. Det ble en restefastelavnbolle og kakao. Både brus og Battery, is til dessert og ikke veldig med aktivitet. Så tror sommerkroppen er utsatt til neste uke jeg. 

Akkurat nå virker det som om Karma er ferdig med alle mine knuste speil opp gjennom årene, alle mine skviste edderkopper og annet som bringer ulykke. I dag har jeg fått mye ros av flere stykker. Jeg har fått ros på jobben for arbeidet jeg utfører, at jeg er pliktoppfyllende og kan stoles på at ting blir gjort til rett tid. At jeg har stålkontroll på det jeg har ansvaret for. Jeg har fått mye ros for bildene jeg tar. Jeg har fått mange faste lesere til bloggen og antallet er økende fra dag til dag. Nei til dere kritikkere, jeg blogger ikke for statistikken, men den bekrefter at mange liker det jeg produserer. 

pepperbiff pomesfrites

Jeg har kommet så langt at jeg tar til meg rosen og veit innerst inne at de har rett. Jeg er flink til det jeg gjør. Jeg skriver bra og lager bra innlegg. Jeg er veldig flink til å ta bilder og jeg gleder meg til hver tur jeg kan ta med kamera. Jeg setter pris på hvordan livet er nå og jeg nyter hver stund. Jeg har det bra med meg selv og er ferdig med alt gammelt. Nå er jeg kommet så langt at jeg skal ha det bra, så får andre ha det sånn de vil. Jeg gidder ikke surmuling og klaging, jeg har tatt tak i livet mitt og nyter det.  Det ble middag på kvelden på Canton da vi ikke hadde sjekket at Pampas var åpen på en tirsdag.

Onsdag

kiwi

Etter jobb dro jeg og Bella til Sokna for å kjøpe lyspære til gangen. Det er litt sånn med slike rom en ikke oppholder seg så ofte i, så husker man at man trenger pære når det er så mørk at en ikke finner noe der. Pæra skal holde i 15 år, men det tror jeg ikke noe på. Pærene hos meg pleier å ryke ganske ofte. Etterpå gikk vi tur ut til Pukerudhagen og tilbake sammen med ei venninne og hunden hennes.

Torsdag

rundstykker

Snødde det fortsatt. Det ble tur ut til Veme med hundene og de krøllet seg sammen foran vedovnen for å tørke etterpå. Potetstappe til middag og ellers en veldig rolig kveld. Ronja ble klippet, så nå ser hun foran seg og fikk halvert pote størrelsen sin.

Fredag 
Når jeg dro hjem fra jobb sluttet bilen min nesten å virke, høyt turtall, men den dro ikke i oppoverbakkene. Jeg lurket meg ned til Opel i byen, men når mekaninkeren skulle teste den så var den akkurat som tidligere. Jeg fikk time på mandag for å feilsøke på den. Best å sjekke ut så jeg ikke plutselig står der og ikke kommer meg noen steder. 

plantasjen

Jeg måtte en tur innom Plantasjen og Rema og handlet inn til helga. Så er det bare å nyte kvelden uten noen planer.

Lørdag

leonberger flat coated retriever

Det var tre varmegrader når jeg sto opp, men jeg fant ut at jeg skulle prøve en skitur på formiddagen. Litt klabbeføre, men det var bare å passe på at en ikke løftet beina for høyt, men bare gli bortover. Ronja ble med på en runde først sammen med Mounty. Hun ble så full av snøballer at jeg bar henne i dusjen så shampoonerte Patran henne.

blomster katter

Da jeg kom ut av dusjen så hadde kattene funnet bursdagsgava til mamma, så det ble full sjekk av blomstene i posen. Da de så meg så var de nede av bordet før jeg rakk fram til dem.


Ukens generelle tips 



4 kommentarer:

  1. Katter er nysgjerrige dyr, og elsker alt som ligner på poser eller enda bedre nemlig pappesker. Her kan jeg ikke sette en på gulvet før det ligger en katt oppi. Sommerkroppen er den kroppen vi har når det er sommer :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Mine er ganske harde med plantene mine. Luktet nok godt av urtene jeg hadde kjøpt

      Slett
  2. Härligt med beröm och ännu bättre att du själv trivs med vad du har gjort och hur du är :D Självklart är du värd all uppmuntran :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...