torsdag 4. februar 2021

Min dag i dag

 

"Sidan som alltså går ut på att man dokumenterar sin dag med ett foto i timmen. Den har funnits på nätet sedan mars 2004 och du kan läsa mera om det hela på sidan Informasjon du hittar i menyn här intill. Här hittar du kommande dagar också. Meningen är att man gör EFIT på avsedd dag och att du då postar en länk till din sida när du uppdaterat den genom att klicka på länken här ovan. Men kan man inte den dagen så går det bra göra detta en dag när det passar och då posta i den senaste länk som finns."

brøytekant

Jeg husket det ikke da jeg sto opp i dag, men jeg kom på det når jeg dro på jobb. En jeg jobber sammen med sitter på til jobb hver morgen, så når jeg sto og ventet på han ble første bildet tatt halv sju i dag tidlig.

kontor

Ankomst på jobben og oppstart av datamaskinen, men der gikk det rimelig trått i dag, som det egentlig har gjort hele siste uka. Men i dag viste det seg utpå dagen at de fikk fikset problemet, bare håper det holder til i morgen også.

lastebil

Jeg har ganske oversikt fra kontorvinduet mitt over både over de som passerer forbi og de som skal laste eller losse hos oss.

clementin

Vi har frukt på jobben som blir levert til oss hver mandag og onsdag, så da må man befrukte seg litt før det er lunsj.

flagg vilomix

Med knallvær og en anelse vind i lufta er det egentlig ganske kaldt ute, men jeg hadde gladelig byttet bort arbeidsdagen mot en dag ute i sola.

lunsj

Endelig ble det lunsj og jeg går for å bygge sommerkroppen 2021. Når en starter i februar så er det håp å nå fram før det er på tide å sprade i sommerkjoler.

kontor

Første timen etter lunsj er litt tung, særlig med datatrøbbel som gjør at ting går som sirup, fint vær og ikke minst at helga nærmer seg med stormskritt.

vareprøver

Vareprøver skal sendes til laboratoriet i Tyskland for analyse av næringsinnhold så foret faktisk inneholder det det skal av både selen, A-vitamin og andre mineraler. Like viktig som hva det inneholder er hva det absolutt ikke må inneholde.

lastebil

Det kommer stadig lastebiler for lasting og lossing.

betongbil

Betongbiler passerer mange ganger om dagen.

vilomix

Endelig var klokka tre og jeg kunne pakke sammen sakene mine, finne bilen og dra hjem.

postkasse

Når jeg kom hjem og sjekket postkassa, så var det jammen meg pakke til meg.

oppvask

Patran hadde kommet hjem før meg så hun var i full gang med middagen da jeg stakk hodet inn av døra. Da var det bare å sette seg å spise og jeg glemte helt å ta noen bilde. Men oppvasken ble det bilde av.

roser

Rosene jeg kjøpte for en stund siden begynte å bli litt slappe, så jeg tok likegodt å hang dem opp ned.

golden retriever lese bok

Etter en lang dag på jobb med tenking, så er det godt å bare sette seg ned litt for å lese litt i boka jeg holder på med for tiden nå. Hailey hadde håpet på lang tur, men det holdt med lufting når det er så kaldt og mørkt og de har vært ute hele dagen i hundegården. Har hørt rykter fra mamma om at de tilbringer mye av tiden i oppvarmet hundehus, så lysten på å være ute er vel ikke den største for dem heller.


Nå blir det bare tv resten av kvelden før jeg skal finne senga.
8 kommentarer:

 1. Tittar in på din dag, ni ser ut att ha mycket med snö .

  SvarSlett
 2. Tittar förbi din dag. Jag saknar att komma till kontoret faktiskt och träffa kollegor. Är inte samma sak att jobba och ha möten hemma :)

  SvarSlett
 3. Tittar in och kikar på jobbardagen. Trevligare få paket i postlådan istället för räkningar :) Det är vitt av snö hos alla, lite ovanligt.

  SvarSlett
 4. Trevligt som vanligt att följa din dag!
  Hoppas du får en fin helg!
  // Anna

  SvarSlett
 5. Tack för titten hos mig
  Fin vovve du har

  SvarSlett
 6. Det blev verkligen en riktig vinter i år! Jag är som hundarna, stannar helst inne i värmen.

  SvarSlett
 7. Jag fårstår att du längtar ut när du ser solen och en blå himmel. Men det är ju bra att du har stora fönster så att du kan få lite av det fina in till dig :D

  SvarSlett
 8. Tittar in på din dag. Det finns i alla fall en och annan som är på kontoret och du är en av dem. Jag för egen jobbar hemifrån. Det funkar finfint. Klart man saknar kollegorna. Men trots det så upplever jag faktiskt att jag är mer effektiv hemifrån och möten har ändå oftast redan innan pandemin skett digitalt.

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!