søndag 28. februar 2021

Uka som gikk #8

samos

Akkurat nå 
Ser jeg på gamle bilder og drømmer meg tilbake til Hellas. Jeg skal til Hellas igjen, jeg skal til Samos igjen. Jeg har vært på ferie på Katpathos og på Keffalonia også, men Samos var stedet jeg likte best. Det er der jeg har de beste minnene fra, siste utenlandsturen med alle ungene. En aktiv ferie som vi fikk sett masse. Det beste med Hellas trenger et eget innlegg, jeg liker meg veldig godt der og håper det blir det samme når en en gang kan ta turen tilbake.

Ukens overraskelse



Ukens favorittdag 


Jeg tok med meg Bella for å ta en siste skøytetur på Tyrifjorden i solnedgangen. Man må lage seg litt hverdagsmagi for å gi dagene litt mer mening.

Ukens arbeid 
Siden det så si er blitt mars måned ble det fylt opp jord i små potter og frø ble satt ned i små potter i minidrivhuset på kjøkkenet. Så gjenstår det å se hvor mange som lever når det er på tide å plante de ut i det store drivhuset.

Ukens opptur 

fullmåne

Når jeg hentet bilen på Opel i Hønefoss etter jobb på mandag så viste det seg at det kun var pluggene som trengtes nye. De skulle visstnok vært byttet en gang tidligere også etter skjemaet. De var ikke i mine tanker nå jeg fikk startet veldig enkelt, for når plenklipperen ikke vil starte så er det stort sett pluggen som er årsaken. Det er vel det eneste forholdet jeg har til plugger og kjøretøy. 

Ukens anbefaling 


Skap deg litt vårstemning, kjøp deg noen blomster, påskeliljene står i kø i butikkene om dagen. Lyser opp tilværelsen og skaper vårstemning.

Ukens generelle tips 



2 kommentarer:

  1. Vi har alla våra favoritresmål som vi längtar tillbaka till. Jag hoppas att du kan komma till Samos ganska snart :D

    SvarSlett
  2. Ja, plugger er veldig viktig til mye som er motorisert, og det har jeg også fått med meg. Påskeliljer er så hyggelig å ha ute nå.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...