torsdag 25. februar 2021

Koser seg i snøen

 golden retriever


Om dette mildværet her fortsetter så skal du se det blir vår før det blir noe som kan kalles påske hos meg på måsasia til og med. Utenfor vinduet på jobben titter det fram både kvister og plen ikke bare fra den ene dagen til den andre, men fra time til time. Hvem hadde trodd at dette mildværet skulle vare så lenge da?

golden retirever

Det er den første vårmåneden på mandag, men det kan være både kaldt og guffent i både mars og april. Jeg kunne tenkt meg å hatt vinter bitte litt til jeg da. Jeg har ikke veldig mange turene på ski i år, ikke engang på jordet hjemme har det blitt mange rundene i vinter.

golden retriever

Tåka ligger til tider tung hele dagen, så om Hr Yr har sagt strålende sol, så er det ikke sikkert vi får se noe til den sola. Men så utrolig godt det er når den titter gjennom skydekket og tåkehavet. Da er det bare å nyte og håpe på at en ikke er på jobb. 

leonberger

Det går sakte med prosjekt sommerkropp, men det går riktige veien i det minste. Da er det håp å få på seg sommerkjolene litt utpå sommeren i det minste. Gikk på en smell i går kveld og spiste litt Toffifee... nå ja hadde det bare vært litt. Men nå er esken tom, godt det ikke var en sånn dobbel sak i det minste. Så nå må jeg vel kjøpe en ny til Patran, da det var hennes julegave egentlig. Men når den blir liggende og slenge på kjøkkenbenken, så synes jeg den virkelig har vart mye lenger enn forventet.

leonberger golden retriever

I skiløypa er det hardt, men utenfor er snøen tilnærmet bunnløs. Jeg får nyte snødekte jorder så lenge jeg kan, for brått blir det bare søle og kline og da er det ikke mye trivelig å ha hund noen uker til det tørker opp.

leonberger

Muskelbyggende virksomhet

hundeflokk

Ikke sikkert det er noe vits i å kjøre opp nye spor her, om det ikke skulle begynne å snø brått og uventet.

flat coated retriever

Ikke alle liker like godt å ferdes utenfor der det er kjørt opp. Men når man er 10,5 år gammel herremann så kan man vel få lov til å ha det litt makelig i hverdagen...

leonberger

3 kommentarer:

 1. And the pups love the snow as you do. So precious.

  Have a fabulous day. Scritches to the pups. ♥

  SvarSlett
 2. Snön smälter lite väl snabbt här också men det kommer säkert mer vinter innan våren är här på riktigt. Det hoppas jag i alla fall.
  Underbart med glädjen hos hundarna när de får springa fritt :D

  SvarSlett
 3. Mye trim både for firbeinte og tobeinte å gå i snøen. Jeg skal passe datteren min sin valp i morgen, så da blir det vel litt trim her også selv om snøen er borte. Ha en fin kveld, hilsen Ingeborg

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!