torsdag 19. juli 2018

Kan du ikke bare...


Siden Hailey har elendige hofter så har jeg fått høre at, siden jeg ikke kan ha valper på henne så kan jeg vel bare omplassere henne? Nei, det er ikke bare å omplassere henne. Hun har en så unik personlighet, at hun slett ikke bare kan settes bort til noen andre.


All den jobben jeg har gjort for å få henne som jeg vil. All tiden på å forme henne så hun har blitt som hun har blitt. Mange timer og mange penger. Jeg er rett og slett alt for godt fornøyd med henne til at jeg kan plassere henne hos noen fremmede eller kjente for den saks skyld. Hun er rett og slett godjenta mi.


Når en ser på værvarslet for nærmeste overskuelig framtid er det et trøstesløst syn. Over 30 varmegrader og ikke en dråpe med regn. Det er rett og slett helt tragisk. NVE var å målte vannstanden på toppen av fossen her. Den viste at det gikk 350 liter vann i sekundet. Men tørkesommeren 1947 rant det bare 100 liter vann i sekundet. SÅ det har vært betraktelig mye tørrere enn det er nå. Men om dette været fortsetter så kan vi nok nærme oss de tilstander.


Mener å ha lest et sted at det skulle være sommervarmt ut oktober. Det er lenge det! Det er tre og en halv måned til det! Kan bli mange flotte fjellturer utover i alle fall. Det er faktisk kjøligere i fjellet enn her i lavlandet. Ikke er det mye mygg heller. Ikke de gangene jeg har vært der i år i alle fall.


Hello, hello
Can you hear me, as I scream your name
Hello, hello
Do you need me, before I fade away
Is this a place that I call home
To find what I've become
Walk along the path unknown
We live, we love, we lie
Deep in the dark I don't need the light
There's a ghost inside me
It all belongs to the other side
We live, we love, we lie
Hello, hello
Nice to meet you, voice inside my head
Hello, hello
I believe you, how can I forget
Is this a place that I call home
To find what I've become
Walk along the path unknown
We live, we love, we lie
Deep in the dark I don't need the light
There's a ghost inside me
It all belongs to the other side
We live, we love, we lie
We live, we love, we lie


11 arbeidsdager nå så har jeg nesten tre uker med ferie. Det ser jeg fram til, jeg ser også fram til at det blir litt kjøligere så jeg kan få gjort noe i ferien min. Noen overraskelser dukker opp i august også, så det blir noen spennende uker framover. Bare å nyte.


Man må velge å se mulighetene framover og ikke dvele ved problemene i fortiden, det kommer nok tidsnok flere problemer i framtiden så en trenger ikke dra med seg gamle saker. Livet blir som man velger å vinkle det, men noen ganger kan det toppe seg litt i overkant. Da må man bare fokusere på de små lyspunktene.


I morgen kveld skal nemlig jeg, Patran og Anders på kino i Hønefoss. Premieren på Mamma Mia 2. Det er ti år siden eneren kom  og Patran fikk den til jul eller bursdagen sin. Husker ikke helt, men jeg husker den gikk rimelig jevnt i laaaaaaang tid. I og for seg greit da det er helt grei musikk å spille på repet. Så får vi se hvordan det bli med den nye filmen. Den har gått noen dager ellers i verden og hatt noen førpremierer. Veldig varierende kritikker, alt fra to til fem tror jeg jeg har sett rundt om. Så får jeg bedømme selv i morgen.


Helga byr ikke på noen spesielle planer, så det blir etter innfallsmetoden. Kan være like greit når det er så varmt.


Andungene er fra et tidligere besøk ved Vik, så nå er de sikkert blitt mye større, men like tamme forhåpentligvis.

4 kommentarer:

  1. Nydelige bilder, som vanlig.
    Men det var virkelig trist å lese om Hailey. Aner vel hvordan du har det.
    Håper det går din vei framover!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk. Ja håper lykken snur seg nå... Får prøve en lottokuppong kanskje ;)

      Slett
  2. Men så tråkigt att hennes höfter inte är bra. Jag förstår inte hur folk kan säga att det bara är att lämna bort henne. Hundar blir ju familjemedlemmar. Men det är klart att om du har uppfödning så måste du även tänka ekonomiskt och inte bara känslomässigt.
    Fantastiska bilder på änder. Så fina :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Nå ja om en skal tenke økonomisk så må man nok holde seg unna ting med motor og dyr. Det er for det meste penger ut og veldig veldig lite inn i forhold til tiden en legger ned i det.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...