tirsdag 31. juli 2018

Hverdager det er de det er flest av


Ups så blei det seint i dag også. Eller rettere sagt i kveld også. Det har lett for å bli seint på meg om det er sommer eller vinter. Men noen ganger skjer det noe så en ikke får satt seg ned før det er svarte natta. Og tenk, nå lir det mot høst så det er faktisk svarte natta ute når klokka har passert elleve om kvelden.


I dag var jeg og Patran på pusetur etter jobb, da blir man gjerne litt opptatt utover kvelden når en kommer hjem. Så kom jeg på at jeg nok burde få ut litt impulser her også,  ja for om det ikke kommer noe så er det jo alltids noen som lurer på hvorfor det...


Kjenner på dagene at det nærmer seg ferie på meg igjen. Neste uke kommer de fleste tilbake fra ferie på jobben, da skal jeg ut i ferie når jeg har fridagen min på onsdag. I morgen har jeg fridagen min, så da skal jeg nyte den med fotoapparatet tenker jeg. I dag våknet jeg til regnvær, så var det litt opphold og jammen så startet det ikke opp med regnvær i kveld også.


Nå er jeg bitte litt sigen etter dagens innsats på jobb og aktivisering etterpå, så nå tror jeg at jeg skal finne loppekassa samme døgnet som jeg sto opp til en forandring. Det er vel oftere at jeg legger meg samme døgnet som jeg står opp, enn jeg står opp samme døgnet som jeg legger meg... Spennende tider framover, 4 arbeidsdager så har jeg ferie... gleder meg vanvittig. 

4 kommentarer:

  1. Ja, det blir lätt sena kvällar när det är så här. Även för mig som är kvällstrött och brukar somna strax efter tio. Men det är sällan jag lägger mig samma dygn som jag går upp ;)
    Härligt att du snart har semester igen :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Godt å nyte kveldene, men det er ikke noe problem å stå tidlig opp heller.

      Slett
  2. Det låter bra med ledighet igen, i den här värmen är det svårt att arbeta. Jag har stått i butik i Gamla stan i Stockholm och lidit i kapp med kunderna. Ska stå där igen på fredag-lördag, men nu försöker jag hinna ikapp i bloggvärlden.

    Såg dina bilder på badande hundar i poolen, vilket skönt liv de har hos dig! Det måste vara gudagott att kunna hoppa i där! Och ni människor, var badar ni? I samma pool eller har ni fler ställen?

    Läste också ditt underhållande inlägg om den omtalade månen som få fick njuta av. Så många även här i Sverige som laddat med picknick och kameror och sedan inte fick se ett dyft. TUR att du hade en så bedårande hundvalp att glädjas åt - och att du faktiskt fick se månen på väg hem.

    SvarSlett
    Svar
    1. Innimellom er det kjekt å ha litt flaks. Nei det er ikke mye bading på oss tobeinte, hundene trenger å ha litt avkjøling mer enn oss. Så vi tar en dusj i hageslangen til tider. Det er ikke så kjekt å bade i elva når det er så lite vann.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...