lørdag 21. juli 2018

Mamma Mia 2


Etter jobb og middag i går ble det kinotur på meg, Patran og Anders. Har fått litt sansen for slike premierer, så det har blitt noen i det siste. I dag var det premiere på Mamma Mia 2 - Here we go again! Vi ble møtt av en velkomstdrink i lobbyen med en jordbærbit i. Skaper litt stemning det her.


Stæsj i inngangen til kinosalen og når vi fant stolen vår så sto det en beautybag der, eller goodybag om du vil. Litt skuffende at det var en flaske ublandet Zerosaft der, uten hverken kopp eller blandevann. Så den måtte en vente med å smake på til en kom hjem.


Men ellers var det mye godt der. Publikum var i overtall av middelaldrende+ kvinner, noen unge og et lite knippe påtvungene menn i voksen alder.


Så var det bare å finne plassene sine og nyte den nesten to timer lange filmen. Den hoppet fram og tilbake i tid, med unge og gamle skuespillere. Bare synd de ikke hadde funnet unge skuespillere med stemmer som hadde litt kraft. De var sikkert teknisk gode, men de manglet trykket. Summa sumarium så likte jeg filmen godt. De hadde jo brukt opp de mest kjente sangene i første filmen, så det var et lite knippe ikke fult så kjente sanger også.


Ikke helt denne stilen, men det er ikke så enkelt å komme fra at de gamle fortsatt er best. Men det har vel noe med forventninger og hva en har som preferanser i ungdomstiden. Og ungdomstiden strekker seg jo laaaaangt! Nesten helt til i går egentlig...


Har blitt en god del tankevirksomhet de siste dagene, og siden jeg er dårlig til å ta hint så er det vel best med klar tale. Om man vrir det den veien så har vel skjebnen hintet i noen år om at jeg kan skrinlegge valpeprosjekter. Hunder som ikke tar seg og nå en som har både dårlige hofter og albuer. Jeg synes det er merkelig at hun skal være så elendig i beina, men klart en kan først merke noe når hun er eldre. Så mer rett ut kan jeg vel ikke få det. Nei jeg skal ikke ha flere hunder på en stund, nå skal jeg rett og slett gjøre det jeg har mest lyst til med de jeg har. Så får vi se på lysta da det tusler igjen en eller to her om det blir ny valp. Tenkte en god stund i går på om jeg skulle starte å leite etter en ny kombinasjon som jeg kunne tenke meg valp etter... Men det får vurderes om det skulle dukke opp et tilbud som er fryktelig fristende. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...