lørdag 4. mai 2019

Røsholmstranda


Før sesongen starter er det ikke særlig folksomt på Røsholmstranda og det går faktisk ann å ta med seg fotoapparatet og nyte solnedgangen i strandkanten.


Tessy koser seg når hun får være med på tur aleine.


Litt rart det der når en skal ta bilder av solnedgangen. Sola står høyt på himmelen, men når den først begynner å nærme seg horisonten så går det veldig raskt før den er borte og kvelden senker seg.


Solnedgang andre steder enn ved vannet er liksom ikke like stemningsfylt, men Sangthanshelga skal jeg prøve solnedgang på fjellet. Så herved er det bestilt nydelig vær og solskinn natt til 22. juni. Bare å glede seg. Sola skal gå ned 2250 den kvelden og står opp igjen 0353 lørdag morgen, så det blir en kort natt på meg. Men en kan jo sove litt når sola har stått opp.


Kanskje jeg får gardere meg å finne et fjell med vann på toppen så jeg kan få litt "sjø"idyll. På torsdag fikk jeg bekreftet at jeg får leonberger til sommeren, så da må jeg få unna overnattingsturen på fjellet før juli da jeg skal hente den.


Går en sol ned for deg, så stå ikke og se mot vest. Se mot øst.

1 kommentar:

  1. Nydelig,det øverste bildet.Høresmorsomt utmedfjell-tur St.Hans-aftenen,håper du er heldig med været.Så spennende med ny hund og rase til sommeren.
    Tove

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...