tirsdag 28. mai 2019

Tvillingsjeler


Bladkompaniet ISBN 82-509-4048-2 Boka har 413 sider.

Hayden Lane er en suksessrik forfatter og en lykkelig kvinne - det tror hun i det minste. Men ofte kommer vennene i annen rekke når hun er midt i en ny roman. Og ofte er boken hun holder på med langt mer spennende enn stevnemøtene hennes. Så det er kanskje noe som mangler i livet hennes likevel.

Haydens neste roman skal handle om mennesker som har hatt flere liv, og hun bestemmer seg for å oppsøke en synsk, Nora, for å få råd. Når Nora forteller henne at hun har levd før, som den mystiske Lady de Grey, blir Hayden skremt. Aller  helst har hun lyst til å reise seg og gå - men hun blir sittende, og Nora forteller henne om mannen hun er forutbestemt til å elske. Mannen som er hennes tvillingsjel. De ble skilt for lenge siden av en forbannelse. Vil de nå møtes igjen? Men først må forbannelsen brytes. 

Eh litt svadabok var det første jeg tenkte, men boka fenget allerede etter to sider. Jeg liker ikke bøker som handler om gamledager på 1500-tallet, eller om adelsfolk og fattigfolk, men denne boka var merkelig. Den var skrevet på en måte som gjorde at jeg faktisk ble interessert i å vite hvordan dette her gikk til slutt.

Boka var delt inn i fire deler, men jeg syntes kanskje del to fikk litt vel mange sider. Men samtidig så var det der du fikk grunnlaget for hvordan ting utspant seg i nåtiden. Litt quickfix i de to siste delene av boka. Savnet litt litt mer utbrodering der. For boka sluttet liksom på en måte så en kunne tenke seg en oppfølger, for å se hva som skjedde videre.

Egentlig første gangen jeg har seriøse planer om å lese flere bøker av samme forfatter, og ikke bare lese ei bok fordi den har et fasinerende omslag, eller litt grei omtale på baksiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...