onsdag 22. mai 2019

Mange bekker små...


Litt vann er det nå i elva, men noen flom er vel å ta i.  Men i forhold til det som var i sommer så er det store mengder med vann. Jeg tenker egentlig godt det regner litt når det regner nå om dagene. Når jeg og Hilde var på Brøgåsen så kråset det allerede i lyngen. En så tørr sommer som vi hadde vil jeg ikke ha igjen. Jeg vil ha en normal sommer med normal temperatur, ei regnskur eller to om natta og sol på dagen. Men det er ikke så ofte jeg får ting som jeg vil.


Når det er så mye smeltevann i elva så står det kaldt opp når en er så nære. Innimellom så spruter det også, men Ronja er ikke skeptisk som de andre er om jeg hadde plassert dem på kanten der.


Ronja har blitt et skikkelig bustetroll, så nå er det fram med både shampoo og saks en dag. Etter all kvisten fra en skautur så har det blitt noen småtugger også, så det kan nok hende hun får litt snauere pels en hun egentlig skulle ha. Men pelsen tover seg lett når den er småvåt og ganske full av jord og grus etter jordevandring på henne. Strengt tatt kunne hun vært ganske kortklippet nå som hun ikke skal på utstilling lenger.


På toppen av fossen er det flere fine steiner å slå seg ned på i ettermiddagssola. Der har jeg mange timer opp gjennom årene. Når det ikke er så mye vann som nå, så er det fint for hundene å bade der. Litt utpå sommeren er det vannliljer, så det er riktig idyllisk sted å sitte om man har noe i tankene som man trenger å sortere litt. Rart med den beroligende lyden av vann som renner, eller bølger som skvulper.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...