fredag 26. juli 2019

Bestevenner


Disse to er som Tuppen og Lillemor, de henger sammen som erteris. Lurven er nesten litt sjalu på den leiken, men det ble litt voldsomt for han når han prøvde å bli med. De tok ikke særlig hensyn til at han ikke hadde samme tyngden til å stå imot for å si det sånn.


Baljene jeg tappet opp med vann fra hageslangen ble satt stor pris på av hundene, særlig Bella som vabber helt opp og setter seg i den minste av dem. Klar det er godt å avkjøle seg der, man kan jo ikke bo i elva heller akkurat. Kunne egentlig det om jeg kunne tatt med meg alle hundene samtidig, men får jo litt dårlig samvittighet for den som må være igjen hjemme så lenge. 


Bella hadde vel blitt rimelig sliten av å være der hele dagen også, så da er det greit å duppe seg litt til en blir kald for å gå hjem igjen og nyte sola på verandaen. Det er jo litt greit å komme litt brun tilbake på jobb når en har hatt ferie da. Man trenger slett ikke å dra på tur om en har ferie, tur har jeg vært på sist runde som jeg hadde fri. Neste ferieuka i august er jeg ikke sikker på om jeg skal på tur eller bare være hjemme, men har så smått begynt å tenke på noen fjellturer. Bella kan ikke være med, men da er hun vant til å være litt aleine og kan vente noen timer i hundegården til jeg er tilbake.


Omregistreringen i NKK er ferdig og vaksine er gjennomført, så nå er det bare å vente til hun er gammel nok for sitt første valpeshow. Det gleder jeg meg veldig til. Vi har trenet litt på å stå, men en kan ikke ta for mye omgangen. Første prioritet er å sosialisere henne på det meste.


Hun prøver stadig å leike litt med Mounty og Tessy også, men de er ikke noe særlig interessert. Hun tar avslaget veldig bra og trekker seg unna. Veldig mjuk fin jente dette her som blir en drøm å jobbe med framover.


Bella er ikke den som gir seg lett, så blir hun vippet bortover så er hun straks på igjen for å ta revansj.


Hun er blitt litt og litt mer selvstendig. Nå går hun bort til mamma og pappa og piper ved grinda på verandaen, så lukker de opp og hun får litt kos før hun tusler hjem igjen.


Når hun begynner å bli sliten tusler hun under bordet på verandaen og legger seg til å sove.


Det er ikke alltid like godt å være Bella.


Wups så er det litt feilberegninger involvert


Men man gir da ikke opp av den grunn...


Spesiell kveldshimmel, god helg!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...