onsdag 31. juli 2019

Jordbær og måker


Er det sånn pensjonisttilværelsen kommer til å bli? Ja for når en har ferie så får en en liten smakebit på pensjonisttilværelsen sin. Man har dager og uker til fri disposisjon. Penger kommer inn på konto og det er bare å nyte...


Endel gruer seg til å bli pensjonister. Hva skal de bruke dagene til? Akkurat det har jeg null problemer med. Jeg har vel mer planer enn jeg har tid, og tror ikke det blir annerledes når jeg blir pensjonist. Man har all verdens av tid og ikke minst all verdens av fantasi. 


Jeg har aldri hatt den store utfartstrangen, så jeg tror ikke jeg kommer til å få noen pensjonisttilværelse som består av reiser i tide og utide over lengre tid, Kanskje en liten midtuke tur i ny og ne, ja for helgene har jo alle andre fri også. Da trenger ikke jeg å stå i kø.


Kanskje jeg får en pensjonisttilværelse som ligner på et katte liv. Lettere avslappet hele dagen, spise litt mat og jakte litt. Jeg kommer nok ikke til å jakte mus, men finner nok noe å jakte på tenker jeg. Når natta kommer så smyger jeg meg rundt for å finne noe spennende å slå kloa i... eller jeg holder meg til sofaen med ei bok eller tv. Kanskje det har dukket opp noe annet spennende som kveldssyssel innen jeg blir pensjonist.


En ting er i alle fall sikkert, jeg skal nyte livet som pensjonist. Jeg skal gjøre som jeg vil og nyte det jeg liker. Jeg har aldri vært så opptatt av mat, så noen drømmer om overdådige måltider og delikatesser har jeg ikke. Ikke er jeg så opptatt av luksus heller, men jeg vil ha komfort. 


Jeg kommer til å nyte dager med mine firbeinte venner. Ja for hund må jeg ha og katt også. Noe med pels å kunne kose med. Gå tur med og småprate litt med er kjekt. Man må jo ha litt selskap rundt seg. Jeg liker meg godt aleine uten tobeint selskap, men uten firbeint selskap tror jeg virkelig jeg kommer til å slite. 


Velkommen pensjonisttilværelse! Planen er vel på sikt å lage denne her litt mer personlig, og da får de som vil følge med gjøre det. Ikke klikke inn bare for at de tilfeldigvis så linken på facebook. Jeg ligger på mellom 25 og 35 lesere i døgnet og det holder for meg. Jeg blogger ikke for andre, men for min egen del, Ikke minst for å vise fram bildene jeg tar, Akkurat de setter jeg pris på at andre liker.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker att dina planer för pensionärstillvaron låter väldigt trevliga :D Om jag orkade aktivera en hund skulle jag nog också vilja ha en eller flera. Men att skaffa djur som man inte kan ge ett aktivt liv, det är ganska egoistiskt. Hundar ska helst ha det lika bra som dina hundar och vara lyckliga tillsammans med andra i flocken.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...