fredag 5. juli 2019

Ögonglimtens Wake Me Up "Bella"


Endelig er leonbergeren i hus. Svenskejenta har kommet og har bodd her noen dager allerede. Det har gått seg til litt og allerede fra første natta så sov hun til vi skulle opp og på jobb. Det store spørsmålet når en får et nytt individ i hus, så er det HVA skal dette vesenet hete. 


Navneforslagene har vært mange, men tilslutt så endte vi opp med Bella. Hun trengte et skikkelig jentenavn og forslagene var utallige. Men siden hun har en svart flekk oppe på halen som ser ut som en bjelle ble det Bella. Nå gjenstår det bare å få henne til å lyde navnet sitt.


Bella er ei trygg lita frøken som ikke virker som hun er engstelig for noe i det hele tatt. Gleder meg til å ta henne med rundt omkring. Første valpeshowet er peilet ut og hun er forsikret og papirer for omregistrering til NKK er satt i sving.


Rosa jente som endte opp hos oss som vårt nye håp innen ny rase. Velkommen Ögonglimtens Wake Me Up. Tusen takk Maritha for at jeg fikk kjøpe en av dine valper som er en hyllest til Avicii. Alle bildene som er tatt før jeg hentet henne er tatt av Maritha Nordin.


5 uker


Jeg har kunnet følge med utviklingen av valpene med stadige nye bilder som Maritha har tatt av dem. Lagt ut på nettet for å kunne sammenligne de forskjellige fra uke til uke.


6 uker


Når jeg var der for å hilse på første gangen så var det to stykker det sto mellom. De samme to sto det mellom til siste dag omtrent. De har begge sine sterke sider og svake sider, så når jeg dro på ferie visste jeg ennå ikke hvilken av dem som kom til å bli med meg hjem om en ukes tid.


7 uker


Seint torsdag kveld når jeg kom hjem helte det sterkt mot at jeg skulle få med meg den som hadde gått med rosa halsbånd i valpekassa. Det var den som jeg har syntes best om de siste ukene. 


8 uker

"Valparnas namn för att hedra Tim och hans gärning och det arv han lämnat efter sig. Jag kommer även att skänka pengar till Tim Bergling Foundation då det känns rätt att göra det i samband med denna valpkull och inte enbart med tanke på Tim utan även för att hjälpa till när det gäller suicidprevention."  Maritha Nordin

* *


2 kommentarer:

  1. Vilken ljuvlig liten tjej och jag har alltid älskat den rasen. Men storleken har fått avgöra och det blev en aning mindre hundar i stället. Lycka till med allt och allra mest önskar jag nykomlingen lycka till i sin nya flock :D

    SvarSlett
  2. Tusen takk, hun er helt utrolig flott allerede. Jeg har hatt noen menn som har syntes den var for stor. Nå er jeg på egenhånd og jeg begynte å leite etter en flott kombinasjon jeg kunne tenke meg.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...