mandag 29. juli 2019

Bading i elva


Bella har blitt utrolig flink til å gå i bånd. Når vi skal ned i elva må vi gå langs veien, da kan det komme biler så da må de gå i bånd. Hun dilter med som hun aldri har gjort annet i hele sitt liv.


Ikke trekker hun i båndet og ikke subber hun etter. Ikke er det for mye hit og dit heller, men pent og pyntelig der hun skal gå. Flinke jenta det.


På stien langs elva kunne hun løpt løs hun også, men hun går så mye løs at det er kjekt med båndtrening til vi skal på bytur.


Når vi kommer ned til muren så får hun løpe og kose seg i vannet sammen med de andre hun også.


Når det ene minnekortet til kamera røyk så bestilte jeg meg likegodt to nye som det er god plass på og ikke minst er litt raskere enn de jeg har. Måtte prøve det nye kortet i det nye kamera for å se om det hjalp på kvaliteten. Litt hjalp det, så det får ha det raske kortet, så har jeg ett nytt og ett gammelt i speilrefleksen. Der er det nemlig plass til to kort. 


Har ikke sett noen som koser seg så veldig jeg som det Bella gjør i vannet.


Vannliljene måtte sjekkes ut. Det var ikke blomster i elva sist vi var her.


Hun og Tessy er blitt gode kompiser, men Tessy vil ikke leike. Klart når man nærmer seg 8 år så er det begrenset hvor leikin det er behov for å være.


Litt langt gras er det innimellom i vannet på baksiden av muren. Men hun padlet seg fram.


Hadde håpet på å få tatt bilde av øyenstikkerne som er knall blå, men de så jeg ikke noe til når vi var der. Spørs om det er litt langt ut på sommeren allerede for dem.


Om det fosser litt rundt beina har ingenting å si.


Mounty var med nede i elva han også, men han holdt seg for seg selv, han tok ikke sjansen på at Bella skulle begynne å leike med han. Tessy derimot var hakk i hel hele tiden. Hun elsker vann og kunne nok tilbragt hele dagen i elva om hun hadde fått lov.


Når man sitter på en stein og venter på at de skal bli ferdige så må man jo sprute litt.


Når Bella satte seg så var det på tide å gå hjem igjen. Hun begynner å bli så stor nå at det ikke er så fryktelig langt jeg klarer å bære henne, og når hun er våt i tillegg så frister det ikke å bære henne.


Så er det bare over brua og opp bakken før vi er hjemme igjen.


2 kommentarer:

  1. Så duktig Bella är på att gå bredvid, men det är klart att hon vill vara med flocken. Charmiga bilder på henne närt hon badar! Jag förstår att du inte vill bära på en blöt hund :-D :-D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...