torsdag 1. august 2019

Katten Bella


Bella har nok gått litt mye sammen med kattene. Vi bare venter på at hun skal klatre til topps sammen med dem. Enn så lenge så holder hun seg på bunnen. Litt prøvesmaking av diverse utstyr, men det har holdt ennå.


Kattene har blitt tryggere på henne, så nå løper de ikke hver gang hun hever labben. De mer stålsetter seg og gnir seg inntil henne, for da får de ikke en skikkelig dytt så de blir lagt i bakken. De må jo på en måte like det, for de gjør det gang på gang.


Etter at Bella kom i hus virker det som om Lurven har fått dekket kosebehovet sitt også. Nå hender det faktisk at han smyger seg under bilen til Kenneth for å få en liten pause i gnuing og vasking. Men Mounty gir ikke opp like raskt som de andre.


Bella har fått en kattelignende måte å snike seg fram på. Hun smyger seg sakte nærmere og stopper helt urørlig før hun sniker seg litt til. Så skyter hun fart og "angriper" det som er innen rekkevidde. Hun er alt for treg til å få tak i fugler, men det klarer kattene i stor grad. Har ikke tall på alle trostene jeg har kastet i søpla, for ikke å snakke om halvspiste mus. Her kan det ikke bli mye mus seinere i år heller med den beskatningen det har vært på musebestanden her siste året. Nå begynner det faktisk å nærme seg ett år siden Daisy flyttet inn.


Daisy håper i det lengste på og ikke bli oppdaget.


Oliver ble nemlig oppdaget og da er det julaften og 17. mai på en gang for Bella.


Det er nemlig ikke så lett å unnslippe når en blir vekket av en ivrig pelsdott som vil både kose og leike på en gang. Tar litt tid før Oliver skjønner helt hva som skjer.


Når han får summet seg litt så ber han henne holde litt avstand. Hun er jo bitte litt tyngre enn han når hun står med labbene oppå han.


Bella synes Oliver er skikkelig kip som ikke vil leike mer med henne.


Kos deg videre i sommer, det er ennå en helt måned igjen av sommeren... i følge kalenderen.


2 kommentarer:

  1. Haha, vilken rolig hund du har fått (du vet nog att rolig på svenska betyder kul). Hon får nog ge upp det där med att vara katt när hon blir alltför tung och stor men det är ju bra att hon är nyfiken och pigg på äventyr :D

    SvarSlett
  2. Ja jeg vet :D Ingen dag er lik med Bella i hus.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...