søndag 18. august 2019

Den andre kvinnen


ISBN 987-82-02-62294-7 på 448 sider. Et tilfeldig møte. Et idyllisk sted. Et nett av løgner. Sarah møter Alex og forelsker seg på en ferietur til Sicilia. Begge har de mistet troen på på kjærligheten og trenger en ny start i livet. Da Alex ber henne komme og bo hos ham og sønnen Jamie, takker hun spontant ja. 

Men da Sarah flytter til den lille landsbyen Burrington Stoke, merker hun fort at noe er galt. Jamie missliker henne, og Alex er ikke på langt nær så varm og fortrolig lenger. Hans forsvunne kone Genevieve, hadde en tilsynelatende fullkommen tilværelse, og var elsket av alle. Hva fikk henne til å forlate familien og hjemstedet hun var så knyttet til? Og hvorfor har ingen hørt fra henne siden?

Genievieves familie og venner tror at Alex vet mer om forsvinningen enn han vil innrømme. Men Sarah kan ikke tro at han har noe å skjule. Eller har han det?

Første to tredjedeler av boka var veldig fin og den holdt spenningen oppe. Men jeg ble litt skuffet over slutten. Jeg liker ikke sånne "forklarende" slutter. Jeg liker bedre slutter som du kunne hatt en sjanse til å finne ut av selv. Men når det kommer en god del helt ukjente momenter til fra noen som egentlig ikke tilhører handlingen så taper det seg litt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...