torsdag 8. august 2019

Breivannet en heit ettermiddag


Det er godt for små pelsjentre å kunne avkjøle seg med en svømmetur i Breivannet når jeg har kommet hjem fra jobb og spist litt mat.


Bella vokser fra dag til dag og snart har hun tatt igjen både Hailey og Tessy, Kanskje litt til, men hun er langt forbi Ronja allerede.


Ronja var litt småfornærmet for at hun måtte svømme i bånd, så hun skulle veldig raskt opp på land igjen. Hadde det ikke vært for at den eneste ledige plassen langs Breivannet var rett i veien så kunne hun ha svømt uten, men bilene suste forbi i stor fart til å være grusvei og mange som hadde stoppet langs veien. Nei Brekkebygda er ikke hva den engang var når jeg var ung. 


Når en tenker etter så er det ikke veldig mye som er som når jeg var ung, eller er det bare at en trer en rosenrød tåke over at fra før og innbilder seg at ting var så mye finere og bedre og helt utrolig toppers?


Kanskje jeg skulle begynne med sånne tilbakeblikk innlegg for hva en husker og ikke minst setter pris på fra barndom og ungdommen?  Kan nok bli både gode og dårlige minner som dukker opp da, ikke sikkert alle setter så stor pris på dem heller... Får tenke litt på det...


Mitt liv før hunden... Mamma kan jeg få hest? 😂


Eller mitt første minne, noen sinne? Her var det mørkt gitt...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...