fredag 9. august 2019

Bella i byen


Hønefossen i all sin prakt etter de siste dagenes regnvær. Bare sola som manglet da vi var på bytur for å lufte Bella en dag etter jobb.


Tatt i betraktning mitt lite sosiale liv, så må man ta seg sammen innimellom og ta seg en bytur etter jobb. Bella var hjemme i hundegården sammen med de andre på dagtid, så jeg måtte hjem og hente henne før vi dro til Hønefoss igjen.


Litt skummelt med mange lyder til å begynne med, men så utrolig nysgjerrig! Siden det er sommer så hadde mange av butikkene dørene åpne. Hun tittet inn samtlige. Var det trapp opp så gikk hun opp for å få sett inn. 


Om de ikke hadde dørene åpne så ble vareutvalget i vinduet sjekket.


Spennende med unger som løper, når vi passerte barnehagen ved Livbanen så fikk jeg henne nesten ikke med meg videre. De hadde full fart og leika med trehjulssykler og andre bilsaker. 


Det var ingen som lot seg friste av uteserveringen på torget i overskyet småkaldt vær.


Jammen var det vann på både oppgangsaga og i fossen da vi gikk over brua mot nordsiden av byen. Bella har blitt så stor nå at det blir litt og litt lenger runde for hver gang vi er i byen. Vi holder oss i de mest sentrale strøkene så vi møter folk. I dag møtte vi ikke en eneste annen hund. Kom sikkert av at vi var der når andre var på vei hjem fra jobb. 


Hele byen har sitt utspring fra elva og all aktiviteten som ble grunnlagt der på 1800 og framover til dagens by.



Bella ville inn og glede seg litt på Gledeshuset. Jeg har ennå ikke vært der på noe tilstelning, for det har ikke vært noe som har fristet. Kanskje de drar igang noe til vinteren, det er jo forholdsvis lenge siden de åpnet dørene.


Ved fossen er det alltid mange ender, denne gangen så vi ikke noe til svanene som det hender svinger innom.


På vei tilbake til bilen ble vi passert av flere sykelister. Så dagens sosialiseringstur var vellykket med en haug av nye impulser.


Det var ei som sovnet veldig raskt når vi kom tilbake til bilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...