onsdag 18. juli 2018

Gøy med besøk


Tessy får med seg hvem som kommer kjørende og parkerer på gårdsplassen!


Når Merethe og Marius kom i helga hadde de med seg noen leiker til hundene. Egentlig tiltenkt Tessy siden hun er Merethe siden, men Tessy er så gavmild at hun deler med de andre.


Ennå mer nytt Marius? Mounty klarer ikke å vente til Marius får kastet, han må bare sjekke ut hva det kan være.


Kast da, kast da...


Merethe hadde med en sak til å putte godbiter inni, den var Ronja mye mer interessert i enn noe av det andre. Mat er mat og leiker er leiker.


Merethe var litt kip som tok og gjemte den bak rekkverket, men Ronja er en tålmodig sjel.


Så når den ble kastet var det full fart etter.


Hailey hentet ball til den store gullmedalje.


Men denne ballen tålte ikke å bli tygget på. Den delte seg etterhvert opp som et puslespill som bare holdt sammen av den gule filten.


Nytt påfyll og ny hund


Det er ikke samme fulle farta på Lady lenger. Særlig det høyre bakbeinet subber mye når hun går. Jeg har lagt merke til at hun ikke lander på det når hun hopper heller, men bruker det mer som en støtte for ikke å velte når hun lander.


Det er ikke samme kraften i det beinet når hun starter opp heller. Når hun har vært i endel aktivitet så er hun veldig stiv om kvelden og noen ganger neste morgen også. Det er nok ikke så lenge til hun må si takk for seg er jeg redd.


Mounty venter tålmodig på at det skal bli hans tur til å få godbitholderen. Men Tessy nyter hvert minutt.


En og en bit plukkes ut og spises opp.


Resultatene fra HD avlesingen på Hailey var klar i dag hos NKK og det gikk skikkelig skeis, så goldenvalper blir det ikke. Tror nok ikke jeg gidder å dra på utstillingen på Elverum da, så får jeg se om jeg drar på Ringerike sin seinere i august. 


Nå er det vel min tur snart?


Akkurat nå så kjenner jeg at jeg har veldig lyst til å bytte ut livet mitt med et nytt... Kan ting gå galt så gjøre det det. Hadde det enda bare vært unntaket isteden for reglen... Men det er vel i motbakker det går oppover, det man ikke dør av gjør en sterkere. Men jeg trenger ikke bli sterkere nå altså, trenger ikke gå flere bakker heller. Skal sove til jul jeg nå...


Den fyrste song eg høyra fekk, 
var mor sin song ved vogga.
Dei mjuke ord til hjarta gjekk, 
dei kunne gråten stogga.


2 kommentarer:

 1. Som vanligt massor av härliga, fina bilder på glada vovvar.
  Trist att livet går i uppförsbacke nu men jag hoppas att det lättar snart.
  Kram

  SvarSlett
  Svar
  1. Men en gang må det snu :) Jeg får bare følge med så jeg får det med meg!

   Slett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!