tirsdag 3. juli 2018

Noe blir da gjort


Når gradestokken viser vel tretti to grader når jeg kommer hjem fra jobb, da er det ikke mye som frister. Det ble et nytt bad på hundene i bassenget. Den nye pumpa har ikke kommet ennå, så vi får klare oss med snøtt halvt basseng. Det er tross alt bedre enn ikke noe vann i det heletatt.


Ikke noe problem å få de ned i dag. De plasserte frambeina på første trinnet så løfter jeg dem ned. Lady har ikke tid til å vente, så hun jumpet likegodt ut i bassenget på egenhånd. Litt seinere på ettermiddagen tok hun seg et kveldsbad helt på egenhånd, så hun klarer å klatre opp stigen til tross for manglende vann opp til nederste trinnet.


Det nytter ikke å drive med noe ute i sola når det er så varmt. Verandaen min er vestvendt så på kvelden er det umulig å sitte der når det er så varmt. Det blir jo enda varmere når sola står på. Det endte med at jeg begynte å vaske litt og ikke minst rydde.


Jeg fikk tørket støv der jeg vanligvis ikke tørker særlig med støv. For ikke å snakke om fjerning av spindelvev i kriker og kroker. Når jeg først var i gang så dro jeg fram sofaen og tok ned stuegardinene i samme slengen. Nå henger de til tørk på snora, så får jeg se om jeg henger de opp igjen i morgen eller jeg kanskje ser om jeg kan finne noen nye i butikken. Hadde vært artig med noe nytt, for disse har jeg jammen hatt i mange år nå.


Jeg trenger i såfall sju lengder, så det blir vel noen kroner. Noe skal man jo bruke pengene en fikk igjen på skatten på også.


Det er ikke så mye vann igjen i det lille bassenget lenger når det ikke er vann i slangen fra elva lenger. Hailey er evig optimist og håper på et bad, til tross for lav vannstand.


I morgen skal Hailey til dyrlegen for å røntge hofter og albuer, så får vi krysse fingrene og håpe på det beste resultatet. Når jeg kom hjem fra jobb i dag så hadde jeg fått hundematleveranse på døra. 10 sekker i garasjen, så når jeg hadde vasket ferdig var det bare å lempe 200 kilo hundemat inn i kjelleren. Lettere svett etter vaskingen og ikke mindre svett av bæringen så var det knallgodt med en dusj til kvelds. Men det er ikke bare bare når en har langt hår, så nå sitter jeg mest å venter på at det skal tørke litt før jeg legger meg. Senga blir så våt om en legger seg med for vått hår. Om jeg føner det så blir det så slitt, så det pleier jeg aldri å gjøre.


Ha en riktig god natt og en fortreffelig morgendag.

2 kommentarer:

 1. Fy, så varmt ni har det. Visar termometern över trettio grader så mår man inte bra. Duktigt av vovvarna att klara av stegen i poolen. De lär sig fort när de måste :D
  Att du orkar städa när det är så varmt är beundransvärt. Jag skulle ha satt mig i skuggan med en bok och kanske en kopp kaffe eller något svalkande ;) Men någon gång måste man ju så klart städa och du verkar ha en lång värmebölja. Hoppas vattenpump och svalka snart kommer till er.
  Jättefina bilder som vanlig.
  Kram

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå har vi hatt det knallvarmt siden starten av mai. Litt kaldere de to ukene jeg hadde ferie. Det var veldig godt, da kunne en faktisk finne på noe. Så ble det knallvarmt igjen. Når man har 5 hunder så trengs det litt vasking innimellom. Man får ta det som en treningsøkt, for svetten renner!

   Slett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!