lørdag 17. august 2019

Liten plageånd


Denne lille plageånden har brått blitt stor, snart tar hun igjen den ene etter den andre i størrelse.


Bella fant tidlig ut at om hun satte seg oppå dem så hadde hun forholdsvis god kontroll på dem. Jeg tenkte i mitt stille sinn at hun har totalkontroll på dem om få uker til. 


De har jo ikke en sjanse til å unnslippe når hun blir fullvoksen og setter seg oppå magen deres.


Jeg tror ikke de tar tegninga før det egentlig er for seint for dem. Regner med at Tessy også får smake litt av dette når hun kommer ut fra hundegården igjen når løpetiden er over. De leika så smått sammen før hun havnet i hundegården.


Mounty inviterer ikke til leik, så der har hun ikke prøvd seg så vesentlig egentlig, men litt napping i halen har det blitt.


Etter det jeg kan se så sitter hun med full tyngde, og det er ikke mye hun letter på baken annet enn når hun skal ha bedre tak selv.


Hailey prøver å vippe henne av med bakbeina, men hun får liksom ikke skikkelig tak på henne så Bella sitter trygt.


Helt til Hailey får vridd litt på seg så hun sklir av.


Da er det bare å unngå øyekontakt for å slippe unna en liten stund.


Oliver var så "dum" at han tok øyekontakt med henne og da var det igang.


Hun er ikke direkte forsiktig med kattene heller, de får seg noen labber både i magen, ryggen og hodet, blir rundsleika og holder stort sett stand en stund.


Det er jo ikke så enkelt å komme unna egentlig heller, det er merkelig at de ikke bruker klørne på henne sånn hun behandler dem. Spørs om de egentlig liker oppmerksomheten hun gir dem. En stund i alle fall.


Så kan Oliver puste lettet ut, Bella er på vei til sitt neste offer.

1 kommentar:

  1. Vilka härliga, snälla kompisar Bella har. De står ut med mycket men jag undrar om det inte blir lite för mycket när non har vuxit lite till. Jag följer med spänning fortsättningen :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...