tirsdag 19. juni 2018

Ett foto i timmen - EFIT

"Ett foto i timmen handlar om att, precis som det står att man ska ta ett foto varje timme en dag. Detta gör vi en eller två dagar i månaden på fastställda dagar. Är det inte så att det ändå passar så går det ju ändå att göra en egen dag och sen posta i senaste ”EFIT-dagen” här på sidan."

HER kan du se andre innlegg som har hatt EFIT. Mitt bidrag er fra i dag, da det passet bedre enn i morgen, samt at jeg hadde noe riktig spennende på tapetet i dag.


Jeg har ferie og minstemann har første feriedag fra skolen i dag, så da var det store planer om å finne på noe spennende. Vi skulle ta turen til Langedrag! I spesielt naturskjønne omgivelser ligger Langedragshusene som et Soria Moria slott 1000 m.o.h. med utsikt over vann og fjell mellom Hallingdal og Numedal. Langedrag holder åpent hele året og hver årstid byr på nye og spennende opplevelser.


Frokost spist og hundene satt i hundegården, vi var klare til avreise.


Det ble en liten stopp på skolen for å få rede på eksamenskarakteren til Patran. Godt fornøyd kunne vi dra videre oppover dalen.


Mange dyr der, både tamme og ville. Geitene er særlig oppfinnsomme når de prøver å få oppmerksomhet.


Langedrags store trekkplaster er ulv og gaupe som du får komme inn til i innhegningene. Om du vil se flere bilder og film fra oppholdet vårt her i dag kan du følge med på bloggen framover i uka. Det ble 496 bilder og flere videoer i dag. Så her er bare en liten smakebit fra dagen vår.


På vei hjem ble det middag på Bromma Kro som er sterkt anbefalt av Nøve. Jeg har spist her i mange år så jeg trengte vel egentlig ikke noen anbefaling for å stoppe der. Naboen har alpakka så det er absolutt verdt et stopp. Det kommer bilder av dem også etterhvert. 


Etter en slik dag er det godt å kunne senke skuldrene og bare ta det med ro til en skal legge seg til kvelds. Ha en flott sommeruke!

2 kommentarer:

  1. Kikar in på din dag, och du verkar ha haft en mycket trevlig och kul dag
    /Annika
    https://auroraaurum.wordpress.com/

    SvarSlett
  2. Tittar in på din dag en dag försent. Jag hann aldrig få upp mina bilder igår.

    SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!