søndag 10. februar 2019

Liste #6


Finn ut hva som står i veien for lykken min? Både nylige og gamle saker. Se på forrige ukes liste og se om noen av dine tidligere beslutninger kan hjelpe deg å komme videre i med det som hindrer deg i dag.


Tja jeg er vel kanskje litt i overkant sær og vrang, litt forutinntatt og folk får ikke mange sjansene hos meg. Jeg har lagt merke til at endel folk går inn med at nye de møter her helt underbare folk og alt er bare bra. Jeg begynner heller i andre enden og folk må faktisk bevise at de er litt smarte, litt oppfinnsomme, litt selvstendige, at de rett og slett skjønner litt av hva ting dreier seg om.


Er det noen som har sviktet meg, tråkket meg på tærne eller rett og slett bare har vært bitte litt "hodeløse" så mister jeg interessen for dem. De kan seile sin egen sjø og jeg trenger faktisk ikke å engasjere meg i de noe mer. Jobbe seg gjennom skuffelsen og se framover innen rimelig tid. Fortiden får du ikke gjort noe med uansett, Det er nå og fremtiden du har mulighet til å påvirke.


Men for å være helt ærlig jeg tror ikke jeg hadde vært lykkeligere om jeg hadde gitt folk en sjanse til, to sjanser til eller mange flere sjanser til. Jeg føler meg lykkeligere over å fjerne irritasjonsmomenter fra livet mitt. Man skal ikke endre seg for å tekkes andre, man skal heller endre seg for å trives bedre med seg selv. Man må ta noen valg her i livet, noen er litt såre til å begynne med, men på langsikt er de de beste valgene man kan ta. Man må vite hva man vil for å finne den lureste veien for å oppnå det man vil.


Vil du være med på årets utfordring?
Hver søndag klokka 12 kommer en ny liste, vil du være med på denne utfordringen og skape deg et lykkeligere liv?  Forhåpentligvis blir listene like godt gjennomtenkt alle som en. Nytt år, så 2019 har jeg skikkelig trua på! Vil du være med så skriv en kommentar i kommentarfeltet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...