onsdag 27. februar 2019

Hvem trenger retriever til fuglejakt?


Det er ikke bare jeg som setter pris på vårsola. Jeg hang ut noen tepper fra hundehusene til lufting på gjerdet og da var det ikke mange minuttene før Oliver og Lurven var på plass.


Balansen er rimelig god på katter, så det er ikke breie kanten de trenger for å gjøre litt akrobatikk. Tror helst de trener for å kunne komme nærmere fuglene i toppen av trærne som står ved hundegården.


For klatre i trær trenger alle småpuser å kunne. 


I dag ble det prøvd på ny skiløype på jordet, men det var forholdsvis hardt så sporet ble så som så til tross for at jeg satt på, Tessy sleit seg rundt etter traktoren, så hun fikk en lettere joggetur jordet rundt. Etterpå ble det skitur på de andre. Både i og utenfor løypa. Det viste seg at jeg kunne ake som jeg ville og hundene løp oppå skaran de også. Så i morgen regner jeg med at det blir skitur på hele bunten. Det er jo spådd solskinn så det holder etter, da må en jo nyte det.


Lurven var ikke så gira på å klatre i trær, han holdt seg mest på gjerdet.


Oliver derimot turnerte verre i sjasminbusken. Har sjekket litt rundt på nettet og funnet et drivhus jeg tenkte jeg skulle investere i for alt jeg har tenkt å plante til sommeren. Da kan jeg sette ut frø litt tidligere enn om de er helt frie for både tak og ly for været. Skulle vel kanskje kjøpt meg noen pallekarmer også slik at det var grei potte å så det i. 


Jeg kan ha det i kroken ved verandaen, eller oppe på verandaen over garasjen kanskje. Det blir jo ikke noe tyngde å snakke om akkurat. Må handle litt etter jobb i morgen, så da kan jeg jo likegodt stikke innom og se på dem. Så de hadde to stykker på lager, så da kan jeg vel slå til. Kan jo gamble på at det går ned i pris nærmere sommeren, men det kan jo også hende at de blir utsolgt når "alle andre" også kan tenke seg drivhus. Det er kanskje ikke det mest solide, men det er slett ikke dyrt så da er det greit om det holder en sesong.


Patran drar i morgen, så da må jeg vel finne på noe. Kvelden kan bli lang nå som jeg er vant til selskap i hele februar. Men om en fem seks uker er det påskeferie, da skal jeg nyte fridager og forhåpentligvis starte med maling av kjøkkenet. Hadde vært greit å bli ferdig med det også, så ting blir riktig på stell her før sommeren er over.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...