søndag 24. februar 2019

Liste #8


Hva jeg liker å gjøre som ikke involverer teknikk. Ukas oppgave er å innføre en skjermfri time hver dag for å gjøre noe som gir meg glede, Se på det som treningstid for lykke.

Nå ja, enten så er jeg mye lykkeligere enn jeg trodde, eller så har jeg ikke evnen til å ta til meg mer lykke... Kan vel ikke si jeg er helt enig i at alt må endres for å bli lykkeligere. Ikke er jeg helt enig i påstander disse listene tar opp heller. Alt en gjør involverer teknikk. Hadde vi ikke lært oss teknikker så hadde vi fremdeles ligget rett ut der vi hadde blitt lagt som babyer. Til og med de mest elementære tingene involverer teknikk. Bare spør de som er funksjonshemmede eller de som har blitt skadet og må trene seg opp igjen for å fungere i en hverdag.

Du kan ikke gå uten balanse, du kan ikke ta til deg føde uten koordinering, du kan ikke snakke uten kontroll på stemmebåndene...

Vil du være med på årets utfordring?
Hver søndag klokka 12 kommer en ny liste, vil du være med på denne utfordringen og skape deg et lykkeligere liv?  Forhåpentligvis blir listene like godt gjennomtenkt alle som en. Nytt år, så 2019 har jeg skikkelig trua på! Vil du være med så skriv en kommentar i kommentarfeltet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...