søndag 3. februar 2019

Liste #5


De beste valgene jeg har gjort i livet mitt. Jeg skulle ta fem minutter hver morgen på å gå gjennomlisten. Du har mye å være lykkelig over, du må bare stole på ditt indre kompass.


Det beste valget jeg har tatt i livet mitt er anskaffelse av dyr. Har hatt utallige varianter opp gjennom i livet, ikke alle like vellykket som trivsel. Så har vel kommet fram til at hund og katt passer meg best. Et godt valg er å bo her jeg bor, med plass rundt meg og både skau, vann, hav, fjell og by innen en times radius.


Mange av valgene i livet er vel egentlig ikke valg, det er mye tilfeldigheter og muligheter som åpner seg. Så er vel valget om man griper muligheten eller om man lar den gli ifra seg. Andre ganger så er det faktisk andres valg som gjør at du sitter som du gjør, det er ikke alt vi kan velge.



Vil du være med på årets utfordring?
Hver søndag klokka 12 kommer en ny liste, vil du være med på denne utfordringen og skape deg et lykkeligere liv?  Forhåpentligvis blir listene like godt gjennomtenkt alle som en. Nytt år, så 2019 har jeg skikkelig trua på! Vil du være med så skriv en kommentar i kommentarfeltet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...