fredag 15. februar 2019

NKK Bø


Kjekt med utstillingstrening for å legge grunnlaget for videre karrière. I dag camperte jeg ved siden av denne vesle karen her. Han holdt seg våken bemerkelsesverdig lenge ved å følge med på alt rundt seg. 


I dag hadde jeg seint oppmøte, men allikevel så ble det over to timer å vente etter estimert tid. Da blir dagen lang. Jeg kjørte Patran på skolen før jeg satte kursen mot Telemark og når en er seint ute i Bø, ja da må man parkere laaaaangt unna hallen. Jeg er nok litt ute av trening, for jeg visste egentlig det da. 


Utstilling handler om de små detaljene. 


Tormod Dahl var snill og tok bilder av oss i ringen i dag.


Endelig var det vår tur og Hailey var klar som bare det for noen venstresvinger.


Jeg merket det når jeg såpet henne inn her om dagen at hun var blitt litt i drugeste laget. Det er litt sånn når det er årsoppgjør på jobben og tidlig mørke ettermiddager. I tillegg venter hun løpetid, så denne kombinasjonen er ikke bra for hundeholdet. Men unnskyldninger skaper ingen vinner. Nå teller jeg litt på knappene om jeg skal melde på til NKK Kristiansand.


Dommer Torun Helene Stamnes


Plassering; Excellent, 2 unghund klasse 

Hailey kritikk: Utmerket type med godt hode og uttrykk, prima hals, ballansert godt vinklet, velutviklet kropp, er noe tung i dag, utmerket overlinje, frie bevegelser, bra driv. Viser seg meget bra. Velvist.

1 kommentar:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...