torsdag 7. februar 2019

Nordic Tenors - Viva LA Musica


Det ble en skikkelig kulturell aften i Ringerike Kulturhus med disse fire gutta her. Nordic Tenors har jeg ikke noe annet forhold til enn sett enkelte glimt på tv. Så spurte Hilde om vi skulle ta en tur på konsert, da hun fikk billetter med rabatt gjennom jobben. Klart jeg ville bli med. En kjapp kikk på youtube og fant ut at dette kunne bli variert.


Hvor variert det faktisk ble var en overraskelse. Det var noe fra absolutt alt! Alt fra Per Spelemann, Jahn Teigen, Elvis, Pavarotti... Når de dro igang både Halleluja, Amazing Grace og italiensk opera, så skjønner en at repertoaret er upåklagelig. En snert av humor og overraskende elementer med en avsluttende jodling på høyt nivå. Absolutt noe jeg kunne tenke meg billetter til neste gang de drar igang show. 


Nordic Tenors kombinerer utsøkt kunstnerisk kvalitet med humor, dans og musikalske overraskelser. Gruppen består av tenorene Sveinung Hølmebakk, Jan-Tore Saltnes og Roald Haarr. I 2005 hadde gruppen première på sitt første show Bella Notte, og året etter fikk de Komiprisen som «Årets nykommer». Etter dette har de blant mye annet vært kongelige toastmastere for HMK Harald og de åpnet den nye operaen i Bjørvika. Nordic Tenors er også kjent for sine vakre julekonserter, og reiser i førjulstiden hvert år rundt i hele landet med humor, varme og høytid i Christmas with Nordic Tenors.

* *

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...