lørdag 9. februar 2019

Regnvær er ikke februarvær


Når en våkner til regnvær så er det ikke så fristende å stå opp. Regnet hører natta til, det skal ikke ødelegge dagen og i alle fall ikke  en vinterdag! Håper ikke våren kommer i fult monn ennå, men en kan nå få sine tvil når en ser langtidsvarslet.


Ser ut til at snøen skal lave ned i hele morgen så da skal ikke jeg gjøre så veldig mye egentlig. Jeg har vært i overkant effektiv i regnværet i dag. I og med at det er EFIT i morgen, så tok jeg  bildene i dag, for det blir vel ikke så interessant å følge min dag i morgen fra sofakroken. En liten runde med hundene blir det vel, ellers blir det kos med Patran. Nå skal hun være her resten av februar så da kan vi jo finne på litt i helgene også. 


Det er ikke bare jeg som setter pris på vinteren, hundene borer hodet ned i brøytekanten og gafler i seg snøen. Virker som jo mer snø de får over seg jo bedre er det. I går kveld ble det skitur på jordet, men i dag ble det runden rundt hengebrua. Får se hvor mye kram snø det blir, eller så kan en kjøre opp spor igjen.


Siden Hailey og jeg skal på utstilling i Bø på fredag så fikk hundene en grovklipp i dag. Klør og poter ble nøye klippet for en klipper ikke klør dagen før en skal på utstilling. Om en aldri har klippet for langt inn så skulle de skje så skjer det sikkert når en skal på utstilling. Det er ikke da en vil ha en halt hund. 


Lykkelige hunder er hunder som får strekke litt på beina. Mouty og Hailey er vel de som er mest på hugget når det er mulighet for litt fart og spenning.


Jeg tok en tur på kjelke nedover bakken, det er enklere å få bilder av dem i far da enn når jeg aker på ski. Har vel egentlig mer enn nok med å holde meg på beina i nedoverbakken da, om jeg ikke skal ta bilder i samme slengen også.


Hvor er Hailey?


Her er Hailey!



6 kommentarer:

  1. Herlige, glade hundebilder
    Har hatt både sol og regn idag, vi. Været er uforutsigbart. Jeg VIL ha sol imorgen.

    SvarSlett
    Svar
    1. Om en kunne styre været, da tror jeg en kunne blitt skikkelig millionær...

      Slett
  2. Altså di hundene dine må være di fineste og skjønneste jeg noen gang har sett <3

    SvarSlett
  3. Regnvær i februar er ikke noe en ønsker seg nei. Her har yr redusert varmegradene, så det er ikke sikkert det blir vår riktig ennå.

    SvarSlett
    Svar
    1. Her snør det foreløpig i dag så jeg krysser fingrene

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...