lørdag 25. november 2023

Hvil i fred

 solnedgang

Hvil i fred Lene, sto det på Facebook. Hvil i fred Lene. Men i all verden tenkte jeg. Det var jo en stund siden jeg hadde snakket med henne, men at hun var borte liksom. Jeg sendte ei melding for å høre hva som hadde skjedd. 45 år er ingen alder å være ferdig med livet...

solnedgang

Jeg har inntrykk av at alle som holdt på med hundeutstilling visste hvem Lene var. Jeg for min del har lært mye av Lene, og jeg er ikke alene om det. Hun hadde alltid en vennlig gest og elsket å dele av sin kunnskap. Lene var ei du henvendte deg til for å drodle litt og spørre om råd om du ikke var helt enig med deg selv. Hvil i fred Lene, varme tanker går til familien. 

månen

Man blir liksom litt matt når det skjer noe som er veldig overraskende. Både positive og negative ting. Ting man ikke har regnet med. Lene hadde vært syk en stund, og når kroppen er bosatt med kreft så er det ikke mer håp. Jeg har tenkt mye på Lene disse dagene, overraskende mye egentlig i og med at vi var  nære venninner. Men var vi på utstilling eller treninger sammen så ble det alltid en prat.

katt pus pusekatt kattepus


4 kommentarer:

 1. Man hamnar lite i ett chocktillstånd när något så oväntat sker och i en så ung ålder. Alldeles för tidigt. Jag känner inte henne men tänker ändå på hennes familj och de vänner, inkl dig, som hon lämnade kvar.

  SvarSlett
 2. Så trist da! Kreft er en grusom sykdom.

  SvarSlett
 3. I am very sad for everyone who knew and loved her. May she rest in peace.

  SvarSlett
 4. I am so very sorry to hear about your friends. Rest in peace Lene.

  SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...