tirsdag 22. mai 2012

Varme dager ute i hundegården



Prinsessene er ute om dagen nå. Til og begynne med var de ute liten stund før de skulle spise og så ble de bært inn når de hadde spist. Men nå som det er mange og tjue grader så er de like mye ute som de andre. De er utrolig flinke til å holde plassen sin ved matfatet til å være over en uke yngre enn de andre.


Får ta bilder av de nyplantede blomstene mine før det er noen som bestemmer seg for at de skal hjelpe meg med å luke litt.



Det var utrolig godt å kunne ta med hundene ned i elva etter jobb i dag, kle av seg og la sola steike kroppen på svabergene. Bare det blir litt mindre vann nå så er "solstolen" min tilgjengelig.

Malin

Det er en myk hump i fjellet som er utrolig god og sitte i. Men i dag var det iskaldt vann der. Tilbringer nok dagen ved elva og i valpegården i morgen når jeg har fri tenker jeg...


I naturen dukker det opp nye blomster dag for dag.

Lady


Sommeren banker på for å komme inn!


Når vi kom oppigjen fra elva var det på tide å gi valpene litt mat igjen. Mamma gir dem midt på dagen så da er det passe med mat igjen når jeg er ferdig med middagen.


Så kommer desserten!


I går var det fult opp med Speideravslutning for sommeren, og planting av hagekasser og krukker på kvelden. Ble riktig så fint med hvite potteroser og blå stemorsblomster i krukkene på verandaen. I da andre krukkene ble det georginer og stemorsblomster. Stemorsblomstene er en gardering, for de tåler det meste. Så da har jeg i allefall noen blomster om de andre skulle gå dukken.


Valpene har begynt å bruke mer av hundegården nå. De holder seg ikke bare rundt huset lenger.


De er mer våkne og når dem er våkene så leiker dem med leikene og med hverandre.


Den lille brune prinsessa Sognafarets Secret Circle er blitt fire uker i dag.


Den andre lille prinsessa, Sognafatets Password Required som skal til Tromsø.


Depositumene har begynt å komme inn og mange familier gleder seg til til å kunne hente hjem sitt nye familiemedlem. Når de hentes varierer endel, det skal passe inn på best mulig måte i dagliglivet så overgangen blir best mulig for valpen.


Nå har snart alle vært her og det er på tide med runde to for dem som ikke bor så langt unna. Jeg må nyte de få ukene som er igjen før de skal leveres. Tiden går så alt for fort.


Når dagen lir mot hell så er det små trøtte nøster som venter på å bli bært inn igjen til valpebingen og buret sitt.


Nå om dagen så skal valpene smake på absolutt alt som er, tennene vokser for hver dag og de har nå utviklet seg til å bli små pirajaer. Bare å passe bare tær så de ikke blir testet ut om de er spislige.


Du ser på da?




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...