lørdag 9. mars 2024

Rutinert på jobb

hvit gjeterhund på jobb

Siden gartnerjobben min ble så dårlig mottatt, så trener jeg på litt på piercing. Særlig i ører. Det blir ikke like godt mottatt av alle, for å si det sånn.

 hvit gjeterhund på jobb

Jeg har blitt skikkelig dreven på kontorjobbing. Liten tissetur før vi går inn og liten tissetur før vi skal spise lunsj. Tissing når vi er ferdige med å spise og tissing før vi drar hjem igjen. Litt mat får jeg også og ikke minst så er det mye rart å lukte på i nærheten.

hvit gjeterhund på jobb

Jeg er veldig kosete når det passer meg, men når jeg skal sove da vil jeg har fred. Om noen tar på meg da så går jeg et annet sted for å ikke bli tatt på. De påstår at jeg er merkelig, skjønner ikke hva de mener jeg.

hvit gjeterhund på jobb

Vi er blitt ganske drevne på selfier, bare jeg konsentrerer meg om å se pen ut isteden for piercing delen.

hvit gjeterhund på jobb

Sånn mosekosing har vi da ikke tid til på jobb...

hvit gjeterhund på jobb

Vi var en liten tur over til naboen i lunsjen for å slarve litt.

hvit gjeterhund på jobb

Så var det på tide med litt kontorjobbing igjen.

hvit gjeterhund på jobb

En ting som er sikkert er at man blir fryktelig trøtt av sånn jobbedag. Da er det best å sove på tvers av buret. Skjønner ikke hvorfor jeg har fått så kjempestort bur å jobbe i jeg. Trenger ikke halvparten engang.

hvit gjeterhund på jobb

Etter jobb så er jeg med å henter i barnehagen, da er jeg sånn barnepike noen timer. Vi storkoser oss sammen og når jeg klarer å skjerpe meg med småhopping og litt småbiting så er vi kjempevenner.

hvit gjeterhund kveldskos

En slik arbeidsdag avsluttes med skikkelig sofakos sammen med Hailey. Jeg får ikke veldig mye kjeft av henne lenger, jeg har visst lært å oppføre meg litt bedre overfor gamle dager.


5 kommentarer:

  1. Fin läsning om dina dagar med jobb och fin samvaro med andra i flocken :D

    SvarSlett
  2. Hun er så søt! Det er jo fint at du har mulighet til å ha henne med deg på jobb.

    SvarSlett
  3. You are so, so cute but you sure are growing so much already. It's nice to see that you and Sofie enjoy spending time together too!

    SvarSlett
  4. Aww, you are SO adorable. You are getting so much bigger, and we enjoyed seeing how you help at work. Yay for your snuggle time with Hailey. :)

    SvarSlett
  5. You are staying busy and learning new things every day.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...