lørdag 2. mars 2024

Til lading

hvit gjeterhund

Etter ei uke på østlandet må jeg si jeg er rimelig godt fornøyd med mitt nye hjem. Jeg kunne fort ha havnet et mye verre sted enn det her. Her deler jeg hus med to andre som jeg kan plage litt. Bella blir med meg på leiken. Hailey har jeg lært at jeg må smyge meg bort til så får jeg sove inntil henne. 

hvit gjeterhund konge puddel

Jeg har vært med på jobb hele uka. Der har jeg fått hilse på alle de andre kontorhundene også. Ja bortsett fra lagottoen, hun kommer på mandag. I går var Pelle med på jobb igjen. Han er visst bare med på fredager. Pelle er en måned eldre enn meg, og han prøvde å sjekke meg opp.

hvit gjeterhund konge puddel

Han var snill og grei med meg han altså, vi kan nok bli skikkelig gode kammerater etterhvert vi.

hvit gjeterhund konge puddel

Pelle er lettlurt, jeg smetter bare under magen hans og vipps så tror han at jeg er borte.

hvit gjeterhund konge puddel

Neste gang må vi finne et sted vi kan være løse. Vi er ikke helt stabile på innkalling noen av oss, i alle fall ikke i sammen.

hvit gjeterhund

Pelle som er stor gutt går på sånt kurs han, sammen med mange andre sånne som oss. Jeg har ikke kommet meg på sånt kurs ennå. Jeg må bli litt eldre først visstnok.

hvit gjeterhund konge puddel

Det regnet og snøen var veldig våt i tillegg i går, så vi så ut som to druknede valper etterhvert.

hvit gjeterhund konge puddel

Litt regnvær stoppet ikke oss, men jeg fant fort ut at det ikke var så mange som var veldig glad i å kose med meg når jeg var våt. Jeg måtte vente til jeg tørket litt, fikk jeg høre. 

hvit gjeterhund konge puddel

Innen vi var ferdige hadde Pelle mistet ei tann og jeg var full av blod. Da var det på tide å gi seg for dagen og sove litt mer kontortid. Tørke opp litt før vi skulle kjøre bil hjem. På kvelden kom "alle unga" hjem på middag, Sofie og naboene kom også. Da var det godt det ble kveld og jeg kunne snike meg med i senga til Patran igjen. Hun kan godt komme hjem hver helg hun altså.

hvit gjeterhund

I morgen har jeg hørt rykter om kloklipping og på mandag blir det bestilt time hos veterinær for  ny vaksine før påske. Ei ny uke på jobb blir det visst også. Jeg går til verandadøra så blir jeg sluppet ut for å tisse, så siste døgnet har det vært tørt etter med inne.


4 kommentarer:

  1. Ja, det er en liten valp må lære seg. Godt at de er i trygge hender.

    SvarSlett
  2. You are such a cute puppy and we are already having fun watching you learn about your new family!

    SvarSlett
  3. Du är så fin och trevlig mot alla, både människor och hundar. Klart att alla vill vara kompis med dig :D

    SvarSlett
  4. I'm glad you are enjoying your new home!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...