fredag 29. mars 2024

Påskeferie

sauer

Jeg har tatt meg påskeferie her også, ja så lenge man har unger hjemme så er det greit å sette pris på besøket sitt. Patran dro hjem på formiddagen i dag. Det har blitt mye serier på tv denne påsken, for været har vært elendig. 

sauer

Det har blitt vanlige turer her hjemme med hundene. Bildene av sauene er fra passet på lørdag, men noe innlegg har det ikke blitt i påsken. Regner med det er mange andre som har tatt seg ferie også fra både blogging og lesing av blogger.

sauer

Men for Varga sin del burde det ikke være lang påskeferie, men jeg kjenner jeg blir værsjuk med regnvær. Men i morgen må vell Varga få litt påfyll av sosialiseringen sin.  Så da er det vel bare å krysse fingrene for at det ikke regner. Da blir det mer serier på tv isteden. Trolig blir det playdate med Mumi i påskeferien.

sauer

Nå er det bare et par uker før lamminga starter, så mamma'ne er nyklippede og klare for neste steg i naturens gang.

sauer

Jeg må si det er litt rart å ha besøk ei uke nå og Patran har en mye bedre døgnrytme enn meg. Ikke fult så glad i usunne ting som meg heller. Så i løpet av påsken har jeg jo fått høre at en ikke trenger å spise hele tiden, eller om jeg veit hvor mange klokka egentlig er. Jeg har jobb modus og frimodus. Hun kjører lik modus gjennom hele uka hverdag som helg eller ferie.

sauer

Hun beskylder meg for å gi henne dårlige vaner når hun er her. Jeg for min del koser meg med brus om kvelden og gjerne litt iskrem også. Jeg legger meg seint, sjelden samme døgnet som jeg står opp om det er helg eller ferie.

sauer

Det er noe eget med kvelden. Det er mer kos da enn på dagen. Jeg har ikke noe problem med å stå opp om morgenen, så jeg er vel ikke noe B menneske, selv om jeg nyter seine kvelder. 

sauer

Det jeg savner når det regner er fototurer. Her om dagen fikk jeg en hyggelig kommentar fra en jeg har fulgt på instagram en god stund. Han har også en blogg jeg har vært innom flere ganger. Jeg har den som link på høyre siden av bloggen her om du åpner den i nettverson.

sauer

Hr Yr har ikke vært særlig oppløftende tidligere i uka, så det gjelder å ikke ha for store forhåpninger for resten av påsken. Men kanskje vi får en ypperlig vår da, både for turer og for fotograferinger. Noe reprise fra 2023 værmessig vil jeg ikke ha.




6 kommentarer:

  1. They are all so cute and we always enjoy seeing the animals. I do hope you have a terrific Spring!

    SvarSlett
  2. Det må være så koselig å treffe alle dyrene du ser hele tiden. Mummitrollet er så koselig å se på, og "han" har fulgt meg siden den serien gikk på tv når yngste sønnen var liten. Barnebarna har også likt den.

    SvarSlett
  3. ...I wish you and your family a Happy Easter.

    SvarSlett
  4. Trist att påsken regnar bort hos dig men det är ju tur att det finns tv-serier att ägna sig åt i stället då. Bra också att du har bilder från besök hos fåren :D Hahaha, nu får du kanske igen för att du har tjatat på dottern din när hon var ung :D Nu är det du som får höra att du har dåliga vanor. Det var nog inte allvarligt menat utan med glimten i ögat :D

    SvarSlett
  5. Thanks so much for participating and sharing at #20 InLinkz #WordlessWednesday (Words are also welcome). See you again next week!

    SvarSlett
  6. I'm sorry about the Easter week rains and hope it clears out. Those are wonderful photos as always.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...