søndag 31. mars 2024

Drivhusreingjøring

hagestell

 Ja som du ser så er det ikke så veldig vårlig rundt husvegga her enda. Men noe må man finne på når en er igjen aleine i heimen igjen. Kan ikke bare sitte på rumpa i sofaen og se på tv. Så på fredag var det vel det de kaller solglimt om man la godviljen til.

hagestell

Vinteren har kjørt hardt på drivhuset mitt. Jeg har måket taket på det gjennom vinteren, men siste gangen jeg skulle måke var takluka falt i bakken og ei takplate var borte. Når det begynte å smelte så dukket takluka opp igjen. Takplata må jeg nok på leiting etter når det smelter litt mer. Det var vindværet som tok den, så den ligger nok i bakken ned mot skauen bak huset. 

hagestell

Jeg burde absolutt tatt ut det som ikke kommer igjen i fjor høst, men så ble det nå engang ikke det. 

hagestell

Mye av jordbærene ser ut til å ha klart seg i det minste. Det var ikke mange planter jeg kjøpte for noen år siden, men de har spredt seg godt selv. Til våren kan Ingrid og Kenneth spa med seg noen så de får jordbæråker ved det nye huset.

hagestell

Alle nye steder de får tilgang til så er det spennende. Pompel og Pilt er blitt veldig fortrolige med hverandre og leiker til tider.

hagestell

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg kastet dem ut av drivhuset, men jeg kunne ikke lukke døra heller da jeg gikk ut med alt kvastet med en gang. 

hagestell

Jeg håper druerankene mine har klart seg gjennom vinteren i år også, Jeg lot de være denne dagen, så får jeg heller ta litt beskjæring når det blir varmere i været og ikke minst når taket er tettet.

hagestell

Jeg fant raskt ut at jeg ikke hadde klart å stenge en katt ute av et sted som ikke har tett tak. Oliver er jo seg selv lik,

hagestell

Varga synes han er skikkelig kip som ikke gidder å være der hun kommer fram.

hagestell

Jeg gleder meg til det blir så varmt i været at jeg kan rydde fram hagemøblene mine. Det er alltid godt når verandalivet starter.

hagestell

Sola ble borte og vi gikk en runde isteden. Der var det ei stikkrenne som var tett, så turen ble ikke helt der jeg hadde tenkt. Men en runde fikk vi. Jeg ble skikkelig våt på beina da jeg plumpet i smeltevann til midt på leggen omtrent. Men om man leer seg så fryser man ikke. Hjem og fyr i ovnen, et bad og jeg var god og varm resten av kvelden.

* *


10 kommentarer:

  1. Du finner nok igjen resten bare det blir bart. Får håpe du får noen grønnsaksplanter der i år også. Det er morsom at Varga og Oliver har blitt så gode venner.

    SvarSlett
  2. Inte det roligaste jobbet men vad skönt det är när det är gjort. Bra kämpat och fina hjälpredor hade du också. De kanske inte förstod hur saker skulle göras men de gjorde sitt bästa. Stackars Varga som inte kan klättra som Oliver :D Snart kan du sitta på verandan och njuta i värmen.

    SvarSlett
  3. Happy Easter and I am guessing the greenhouse will get busy in Spring?

    SvarSlett
  4. That is a lot of work, but you did have some fun helpers! Happy Easter from all of us at Brian's Home!

    SvarSlett
  5. Oliver is a cutie. Cats can get anywhere they want. :) Happy Easter!

    SvarSlett
  6. You had two "snoopervisors" (a combined word of supervisor and a snoop). I hope your greenhouse proves prolific this year.

    SvarSlett
  7. Herlig med pus og hund i full fart og lek :-D

    SvarSlett
  8. It's good that you had lots of wonderful help. Cutie pies too. We never get it done right unless they help.

    Thank you for joining the Awww Mondays Blog Hop.

    Have a fabulous Awww Monday and week, Lillian. Scritches to the furbabes. ♥

    SvarSlett
  9. Oh such wonderful helpers for all the work you have to do ~ glad you got in a walk ~ hugs,

    Wishing you good health, laughter and love in your days,
    A ShutterBug Explores,
    aka (A Creative Harbor)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...