lørdag 5. mars 2011

Nordavind fra alle kanter

I dag blås det stiv kuling fra alle kanter og det var ikke så lekkert i sola ute som det så ut til innenfra. Men god klestørk var det i allefall.

Gjett om det skal bli godt å legge seg i årets første sengeklær som har tørket ute på snora!

Etter at huset var vasket så gikk vi nå ut en tur avlikevel. Hønene fikk seg en tur ut i luftegården og kunne  kose seg i vårsola. Det satte dem vgirkelig pris på. Det ble en time på ski, noe som var en blandet fornøyelse, etter litt "kafe leiking" med Patran bar vi inn ved til kvelds og gikk inn igjen. Det var godt å komme inn igjen til en varm dusj.



Her er Isbarhøna mi som legger grønne egg. Da jeg var på en liten eggerunde på fredag fikk jeg høre en "ektemanns" reaksjon på mine grønne egg. "Har'a begynt med trost nå'a?" Neida ingen trost. Eggene i rugemaskinen klarer seg bra og nå er det bare vel en ukes tid før de skal klekke. Blir spennende å se om alle klekker. Spennende å høre fra Lars om hvor mange jærhøner som blir klekket også.

Middagen besto av fiskegratteng i dag, for Patran ville ikke ha hjemmelaget pizza. Litt småsnurt for at det ikke ble pølsegrilling på jordet etter skituren, men vi får håpe på litt mindre vind i morgen. Nå er det sofakos med kviklunsj.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...