onsdag 23. mars 2011

Ikke alle er som deg da!

Fridag og storkos i hele dag, klikk for flere bilder...
Når jentene var anbragt på skolen så var det rett til Tone Lise og hestene. Deilig solskinn i dag, men litt vind utover dagen. I ettermiddag ble det skikkelig kuling til tider og hundene fikk riktig luftet pelsen på jordet i ettermiddag. Rideturen i dag var forholdsvis rolig i forhold til den pleier, men jammen klarte ikke Tone Lise å dy seg. Hun og Blesa kom som en kule på innersiden av oss og da var det bare å gire ned for å holde følge. Stortrives på tur jeg med Tone Lise og hestene. Knallgøy.

Siden hun var bedt i bursdag på lørdag, så sa jeg at jeg kunne ta med Ekko hjem etter rideturen. Da kunne hun dra til Hønefoss for å kjøpe gave med god samvittighet! Da hun var ferdig med å bruke opp penger, så kom hun og plukket opp Ekko. Da var han rimelig sliten, så i kveld sover han godt tenker jeg. Vesla og Mounty er sjeleglade for hver gang de får tilbringe tid med Ekko. De storkoser seg og gjør seg til for å stjele oppmerksomheten hans.

I ettermiddag var jeg på besøk hos søskenbarnet til pappa og hentet travsele som skal passe Go'gutten min. Blir spennende å se i morgen om den er stor nok. Best å sjekke om den passer sånn nogenlunde før jeg legger ned mange timers jobb for å få smurt den opp igjen etter 15-20 år ubrukt. Bør vel kanskje ligge i bløt i olje den der. Stoffputene må vaskes også, men så blir det nok bra til slutt!. Bare snøen forsvinner så kommer rockerten fram også, så får en se om den fungerer etter like mange år ubrukt. 

Jeg må jo nesten fortelle om en opplevelse i går, som jeg må innrømme gjorde meg en smule betenkt. Noen bare måååååå komme å se kyllingene mine, og når dem kommer så står dem og kikker fra en meters avstand. Nå ja kanskje det er bare jeg som kikker med hendene? Så skulle Go'gutten besiktiges, også han fra en meter eller to avstand. I allefall på hver sin side av strømtråden. Og med det samme dem var der så måtte dem hilse på den aldeles skjønne hunden. Denne ble også hilst på med hendene godt plantet i dype lummer. Er det bare jeg som ser på dyr med hendene? Husker godt kommentaren som Kenneth ofte kommer med... så er ikke alle som deg da, mamma!

Merethe har vært på overnattingstur med skolen og hver gang må hun ha med lavoen hjem for å tørke den. Hva med de andre som lå i den da? spurte jeg. Jo, men dem har så liten plass er svaret. Dem har vel en stue og noen kjøkkenstoler dem også. Det er jo bare tynn nylånstoff så den tørker jo over natten. Så kommer Kenneth med denne kommentaren igjen.  Tenk om alle hadde vært som meg... da hadde vi hatt en veldig annerledes verden enn vi har i dag i allefall!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...