søndag 13. mars 2011

Valpeshow på Biri

Almanza Eye-Wittnes "Mounty" 6,5 måneder og ble Best i Rasen og endte opp som nr 3 i gruppa etter en golden og Cockerspaniel som vant. Knallfin kritikk fikk han.  Meget bra valp. Fint hode. Noe trang underkjeve. Spenstig sterk kropp. Kraftig benstamme. Beveger seg med lange steg. Meget bra farge og pels. Skal være fornøyd med den.

Patran ble med på utstillingen og hun hadde med en venninne. Dem ble nok ganske så lei etterhvert, men siden Mounty vant så må en jo vente til gruppa... Synes det var gøy jeg. Når en sitter slik å venter så kommer en i snakk med dem som sitter rundt en langs ringkanten. I dag var det en hyggelig dame fra Terrier miljøet.



Beinet til Merethe er så si helt bra igjen så når jeg var på utstilling tok hun seg en liten tur med Knerten.



 Knertegutten er klar for tur han, når han får tenkt seg om...



Tone Lise var så snill at hun holdt et halvt øye med henne når hun dro og at hun kom tilbake. Merethe trengte litt hjelp til å få strammet salgjorden, litt engstelig for å gå rundt når hun satt på hesten som har gjort en gang tidligere. Hun hadde prøvd å trave litt og nå er beinet så sterkt at det ikke er noe problem lenger. Så nå spørs det om jeg får konkurranse med ridningen framover.



2 kommentarer:

  1. Gratulerer så masse me gutten..;-))))

    SvarSlett
  2. Så stas med Mounty! Gratulerer så mye :)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...