torsdag 24. mars 2011

Litt opplæring på Esso

Så var endelig dagen over for denne gang...
På jobben i dag var jeg sett meg lei på litt rot etter omrokkeringer på kontorplanet og ny innkjøpte kontormøbler, så da startet jeg en liten opprydding i mellomrommet som alt var blitt stablet. To pallelass på trucken ble det rett i kontaineren. Men så ble det ryddig og fint der også nå. I morgen blir det vasking av golvet som har kommet til syne.

Siden det bare var jeg og Merethe som skulle ha middag i dag, så ble det grillpølser og lumpe. Godt innimellom det da, særlig når en skal på ridetur etterpå. Jeg ble med Merethe for å stramme salgjorden før hun forsvant ut på tur. Jeg kjørte hjem og Patran fikk ut sykkelen sin, for nå har våren kommet. Litt skiføre er det nå igjen på jordene, men enten er det helt hardt der vi hadde løypa, eller så er snøen så råtten at den ikke bærer noen ting i det heletatt.

Det ble dårlig med vasking i dag, jeg dro heller for å handle litt mat og ikke minst diesel. Med et forholdsvis tomt kjøleskap og fredag i morgen, så fristet det iallefall ikke å handle etter jobb. Happy kommer på en snarvissit i helga og Tone Lise skal jobbe lenge i morgen. Da blir det ettermiddagsstell med vannbæring til hestene på meg. Tar liksågodt med meg Ekko hjem etterpå så han får ut litt energi, så kan han og Tone Lise kose seg når hun kommer hjem fra jobb. Når jeg var ferdig med å fylle diesel så kom det en med stor trailer og skulle fylle opp tanken også. Da benyttet jeg anledningen til å spørre hvordan han klarte å fylle uten å holde i pumpa. Har ikke skjønt det jeg, så om man ikke spør så kan man ikke bli smartere heller. Vennligheten selv han, så jeg fikk en demonstrasjon. Så neste gang kan jeg gjøre sånn også, så slipper jeg å lukte diesel resten av dagen etterpå. Bensinpumpene var da aldri så grisete som dieselen. Men det er kanskje mest menn som fyller diesel?

Leste i en avis for en stund siden at det er 180 000 flere kvinner enn menn som har førerkort, men det er mest menn som kjører bil og menn kjører bil lengst... det er litt rart da. Men jenter kjører vel helst bare hjem fra fest om de deler bil med en mann. Rart det der, men jeg kjører nå helst selv jeg. Og Leif kjører vel milene sine på jobb, så det blir til at det er jeg som kjører i helgene om vi for en gang skyld gjør noe sammen.

I dag er det en uke siden kyllingene begynte å klekkes, så nå er duna begynt å forsvinne og fjærene titter fram. En etter en så får de litt personlighet og blir mer og mer kjælene for hver gang jeg stikker hånda ned i buret for å klappe litt på dem. I morgen må jeg vel finne fram pinnen og legge inn i buret til dem, så de får noe å vagle seg på. Dem skal være inne i et par uker til før de skal flyttes opp i hønsehuset, i egen avdeling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...