lørdag 14. januar 2012

Nytt oppdrag for agentene...

Tenk å bruke lørdagen på praktiske ting da... men når kjøleskapet er tomt så må man dra for å handle inn litt pålegg. Blir litt lei å bare ha kokt egg på maten, så da får en opp om morgnen og dra på tur. Etterpå ble jula ryddet bort. Den pleier ikke å få stå lenger enn første nyttårsdag her, men i år så har det vært så mye annet å henge fingrene i enn rydding.


Hudene fikk kose seg med svenskegodt i kveld. Var ikke lenge det holdt, men det er da litt ekstra. Ikke så ofte dem får noe ekstra egentlig, så de er ikke bortskjemte på det området. Men til gjengjeld så er de sjelden ugreie i magen sin. Husvask ble det jammen tid til også, så nå er det reint her også. Da kan jeg bare kose meg i morgen. Kanskje få sove lenge til og med...

Etterpå ble det et nytt agentoppdrag for de tre som er igjen her. Vi tok en kjøretur opp til Marit, for å sjekke ut gården hun har kjøpt seg. Marit har tre cocker spaniel jenter, Dina, Freia og Jenny. De var bare bittelitt større enn agentene. Vi ble med en tusletur rundt på jordet, så agentene fikk virkelig løpt fra seg i dag. Når vi kom hjem så har dem ligget rett ut og bare sovet resten av kvelden.


Glemte helt å ta med meg kamera i dag, men vi får gjøre oppigjen turen med de to siste valpene snart. I begynnelsen av uka drar det en agent til, så da blir det bare Tessy og den siste hannhunden igjen her. Da kan de få bli med på jobb en dag i ny og ne for litt sosialisering.


Når en er trøtt er det godt å strekke seg skikkelig. For å få ordentlig fred går de å legger seg i buret sitt. Da vokner de ikke om jeg kommer ned trappa engang.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...